Okovje

Pohištveno okovje
Pohištveno okovje
Stavbno okovje
Stavbno okovje
Dodatni elementi
Dodatni elementi
Poštni nabiralniki
Poštni nabiralniki
Trezorji
Trezorji

Okovje

V Merkurjevi ponudbi najdete pohištveno orodje, nabiralnike, pohištveni in zidni trezor, stojala za kolo in okovje za vrata.

V predsobi ali garderobnem prostoru svoja oblačila obesite na obešalne kljuke. Razlikujejo se po izgledu, barvi in številu kljuk. Dodaten shranjevalni prostor lahko pridobite z montiranjem polic, dodajte pa jim kotnike za kakovostno in stabilno montažo. V poslovnih ali bivalnih prostorih imate lahko mobilno pohištvo, saj lahko kosu pohištva preprosto dodate pohištvena kolesa. V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi nosilne letve, zapahi, vezni elementi, spone, drsnike in podstavke za pohištvo.

Pred renoviranjem ali vgradnjo novih vrat zavijte v naše trgovine po vse pripomočke. Vrata potrebujejo ovalne, okrogle ali kvadratne kljuke. Z njimi lahko ustvarite sodobni izgled in pestrost različnih barv. Sami lahko zamenjate tudi ključavnico, saj vam ponujamo širok nabor cilindričnih vložkov. Izognite se loputanju z vrati in izberite blažilec.
Široka ponudba obsega tudi pohištveni trezor na ključ ali kodo, nabiralnike za pošto, kolesarska stojala in dodatno okovje kot so kotna profila, ploske palice, kvadratne in okrogle cevi.

Are Your Sure?

Exit