Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Štedilniki na drva

Ogrevanje in hlajenje

Prikazanih 1-24 od 2396 izdelkov

RAZVLAŽILNIK ZRAKA HISENSE D16CW
Odprema v 24 urah
PELETI ENERLES FI 6 MM, SMREKA/JELKA VREČA 15 KG
PELETI RZ PELLETS A1, FI 6 MM, SMREKA/JELKA VREČA 15 KG
KAMINSKA PEČ ALFA PLAM ELITA 2, BEŽ
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka
LESNI BRIKETI GREENHEAT GREENHEAT 10 KG PREMIUM
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR VIGO EPK PRO 2000
Odprema v 24 urah
PELETI BIOLES HORIZONT FI 6 MM, SMREKA, PREMIUM VREČA 15 KG
DRVA BIOLES HORIZONT TRSKE ZA PODŽIG V PVC 6 KG
Odprema v 24 urah
ŠTEDILNIK NA TRDA GORIVA ALFA PLAM REGULAR 46 DESNI ANTRACIT
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka
ELEKTRIČNI KALORIFER MQ FH - 03
Odprema v 24 urah
IR PANEL INFRAE2 450W BASE2
Odprema v 24 urah
IR PANEL TROTEC TIH 900
Odprema v 24 urah
KAMINSKA PEČ PANADERO CAPRI TRIVISIONE
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka
DRVA GREENHEAT BUKOVA DRVA, SEKANA SUŠENA, 26PRDM/11KG, 25CM
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI KH 771230 V
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR ATLANTIC ATL F127 PROG 2000 W PLUG
Odprema v 24 urah
STENSKI GRELNIK MQ KPT - 2000 D 0605 L
Odprema v 24 urah
SESALNIK ZA PEPEL LAVOR ASHLEY 111
Odprema v 24 urah
KAMINSKA PEČ ALFA PLAM AMELIA ANTRACIT
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka
ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI TRRS 1225
Odprema v 24 urah
DRVA BIOLES HORIZONT 1X1X1.8 M, PREMIUM BUKOVA SEKANA
DRVA BIOLES HORIZONT 0.03 PRM BUKOVA DRVA, SEKANA
Odprema v 24 urah
LESNI BRIKETI BIOLES HORIZONT V PVC (CCA 10 KG) Z LUKNJO
ŠTEDILNIK NA DRVA HAAS+SOHN HA 40.6 A, BELA
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Kaj je lahko hujšega, kot da vas v hiši zebe ali da je neznosno vroče? Sprehodite se skozi Merkurjeve kategorije, kjer vam ponujamo vse potrebne naprave za čim bolj prijetno bivanje v vaši starem ali novem domu. Prav tako pa ne želimo, da bi zaradi ogrevanja ali hlajenja prostora trpela vaša ... Več

Ogrevanje in hlajenje

Kaj je lahko hujšega, kot da vas v hiši zebe ali da je neznosno vroče? Sprehodite se skozi Merkurjeve kategorije, kjer vam ponujamo vse potrebne naprave za čim bolj prijetno bivanje v vaši starem ali novem domu. Prav tako pa ne želimo, da bi zaradi ogrevanja ali hlajenja prostora trpela vaša denarnica.

Če na novo gradite hišo, imate pri izbiri načina za ogrevanje nekoliko bolj proste roke, saj lahko preučite vse načine in se odločite za tistega, ki je vam najbolj optimalen. Pri prenovi starejše hiše pa morate upoštevati celotno gradnjo in bo morda renovacija za določen sistem ogrevanja preveč zahtevna, zamudna in draga. Zato bodite pri izbiri pametni in se odločite za optimalno rešitev, ki vam bo služila doživljenjsko.

Za ogrevanje celotne stavbe so primerni kotli in toplotne črpalke. Res je da ta dva sistema zavzameta kar nekaj prostora, zato če tega ne želite, se odločite za talno in stensko ogrevanje. To je odločna in priročna izbira, če po stanovanju radi hodite bosi in brez copat. S talno oblogo poskrbite za topla in ogrevana tla. Njihova namestitev je zelo enostavna.

Če želite ogreti posamezen prostor ali dva, izberite peči na pelete, plinske ali kaminske peči. Ali verjamete, da je danes mogoče tudi to, da imate pridih kamina, njegovo čiščenje ne zahteva odstranjevanje pepela, prostor pa se še vedno ogreje kakovostno?

Preglejte Merkurjevo ponudbo kaminov in zagotavljamo vam, da boste našli idealni kamni za vaš dom! Če pa ste se odločili kar za klasični kamin na drva, potem boste potrebovali tudi sesalnik za pepel, neizogibni pa so tudi vsi dodatki – pribor, košara, podložna plošča …

Želite nekaj narediti tako za dom kot tudi okolje – odločite se za solarni sistem. Z njim je možno proizvajati elektriko in topel zrak kot tudi ogreti vodo. Mogoče se vam bo prvotna investicija v solarni sistem zdela kar potratna zadeva. A temu ni tako! Pomislite koliko boste privarčevali skozi uporabo solarnih celic, za katere ne potrebujete nobene dodatne energije kot le sončno.

Med grelnimi telesi izberite ustrezen radiator, glede na to koliko prostora imate in kje ga boste namestili. Ti so statični, in jih ne morete premikati ko se vam to zahoče. Zato vam ponujamo premična električna ogrevala, ki se enostavno prestavijo s pomočjo transportnih kolesc. Nekatera električna ogrevala se enostavno montira tudi na steno. Ste kdaj razmišljali da bi bilo ogrevalno telo estetski element vašega doma? Smo vam dali idejo kako ogrevanje vključiti v vaš dom? Preverite ponudbo IR panelov .

V poletnih dneh pa verjetno ne boste pomislili na ogrevanje, pač pa vam bo po glavi hodila samo misel kako se čim bolj ohladiti. Odločite se za klimatsko napravo ali ventilator.

Tako poleti kot tudi pozimi pa vam bo prav prišel ali razvlažilnik ali vlažilnik prostora. V času ogrevanja je ozračje zelo izsušeno, zato ga je potrebno navlažiti. Da pa ne bo prišlo do pretirane vlažnosti in posledične plesni se odločite za razvlažilnik.

Poskrbite za svojo varnosti in svoj dom opremite z gasilnim aparatom. Kaj hitro se lahko zgodi, da preskoči iskrica in se zaneti požar. Zato je odgovorno, da vsak dom vsebuje vsaj en gasilni aparat. Poskrbite za varnost sebe in svojega doma.

Potrebujete pomoč pri ogrevalnih in hladilnih sistemih? Preverite Merkurjeve nasvete

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov