• Natisni

Sesanje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Robotski sesalniki

Suhi sesalniki

Mokro - suhi sesalniki

Akumulatorski sesalniki

Pokončni sesalniki

Parni čistilniki

Dodatki za sesanje

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 233
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 233
1 2 3 4 5

Velika izbira sesalnikov

Kdo ne obožuje čistega in urejenega doma? Čiščenje in pospravljanje sta velikokrat neprijetni in zamudni opravili, s pravimi aparati pa si delo lahko olajšate, da vam bo ostalo več prostega časa. Eno izmed gospodinjskih opravil, ki vzame največ časa, je sesanje.

Če je vaš sesalec dotrajan in ga želite zamenjati, lahko v Merkurjevi ponudbi izbirate med pokončnimi, akumulatorskimi, suhimi, mokro-suhimi in parnimi sesalniki. Tisti naveličani nenehnega sesanja si omislite robotski sesalnik, ki omogoča enostavno čiščenje, saj se namesto vas sprehodi po stanovanju.

Glede na velikost vašega doma in potrebe po sesanju izberite najprimernejši sesalnik. Kupci največkrat kupijo sesalnike energijskega razreda A, ki porabijo malo energije in omogočajo veliko privarčujete. Nekateri modeli so bolj učinkoviti za sesanja na preprogi ali trdih tleh, med seboj pa se razlikujejo tudi po razredu izpusta prahu in glede na vrsto sesanja – z vrečkami ali posodo.

Pred nakupom preverite, kakšne površine boste sesali – morda so to ploščice, preproge, parket ali oblazinjeno pohištvo. V primeru, da imate veliko stopnic, se odločite za pokončni sesalnik, ki ga boste bolj enostavno prenašali po tovrstnem terenu. Pri uporabi pokončnega sesalnika se ni potrebno sklanjati, zato je prijazen tudi do hrbtenice.

Pri čiščenju z akumulatorskimi sesalniki ne bo potrebno paziti na kabel, priročni pa so tudi za sesanje manjših prostorov, saj zavzamejo malo prostora in ne potrebujejo dodatnih celi ali posebnih nastavkov. Če vas čaka temeljito čiščenje madežev v stanovanju ali avtu, izberite močan parni čistilnik ali mokro-suhi sesalnik, ki združuje prednosti obeh tipov sesalnikov.
V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi pripomočki in dodatki za hitro in učinkovito sesanje. Nekaterim sesalnikom morate dodati vrečke ali pa se odločite za univerzalne filtre, ki jih obrežete na dimenzije, ki jih potrebujete. Sesalnikom lahko dodate tudi krtače, ki so primerne za čiščenje občutljivih površin, kot sta parket ali laminat.

Ne veste, kateri sesalec je pravi za vas? Preberite Merkurjev nasvet, ki vas bo usmeril v nakup primernega sesalnika.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.