• Natisni

Sesanje

Kupon lahko unovčite od 8. do 12. 12. 2016 pri nakupu izdelkov osebne nege, malih gospodinjskih aparatov in sesalnikov ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja. Kupon ne velja za izdelke, ki so vključeni v druge akcije, izdelke označene s "klicajem" ter izdelke "Pokaži in prihrani". Ne velja na sesalnike Roomba 980, 966 in 886, na delavniške sesalnike, rezervne dele in dodatke. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Kupona ni mogoče unovčiti na dan akcije "Izberi svoj popust", pri nakupu v Spletnem centru Merkur ter v franšiznih prodajalnah.

Robotski sesalniki

Suhi sesalniki

Mokro - suhi sesalniki

Akumulatorski sesalniki

Pokončni sesalniki

Parni čistilniki

Dodatki za sesanje

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 226
1 2 3 4 5
Akcija
SUHI SESALNIK PHILIPS MGA FC 8578/09 PERFORMER ACTIVE
-20%
A

SUHI SESALNIK PHILIPS MGA FC 8578/09 PERFORMER ACTIVE

Cena: 159,99 €

Akcijska cena: 127,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 32,00 €

Akcija
ROBOTSKI SESALNIK IROBOT ROOMBA 980
-10%

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT ROOMBA 980

Cena: 999,90 €

Akcijska cena: 899,90 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 100,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 226
1 2 3 4 5

Velika izbira sesalnikov

Kdo ne obožuje čistega in urejenega doma? Čiščenje in pospravljanje sta velikokrat neprijetni in zamudni opravili, s pravimi aparati pa si delo lahko olajšate, da vam bo ostalo več prostega časa. Eno izmed gospodinjskih opravil, ki vzame največ časa, je sesanje.

Če je vaš sesalec dotrajan in ga želite zamenjati, lahko v Merkurjevi ponudbi izbirate med pokončnimi, akumulatorskimi, suhimi, mokro-suhimi in parnimi sesalniki. Tisti naveličani nenehnega sesanja si omislite robotski sesalnik, ki omogoča enostavno čiščenje, saj se namesto vas sprehodi po stanovanju.

Glede na velikost vašega doma in potrebe po sesanju izberite najprimernejši sesalnik. Kupci največkrat kupijo sesalnike energijskega razreda A, ki porabijo malo energije in omogočajo veliko privarčujete. Nekateri modeli so bolj učinkoviti za sesanja na preprogi ali trdih tleh, med seboj pa se razlikujejo tudi po razredu izpusta prahu in glede na vrsto sesanja – z vrečkami ali posodo.

Pred nakupom preverite, kakšne površine boste sesali – morda so to ploščice, preproge, parket ali oblazinjeno pohištvo. V primeru, da imate veliko stopnic, se odločite za pokončni sesalnik, ki ga boste bolj enostavno prenašali po tovrstnem terenu. Pri uporabi pokončnega sesalnika se ni potrebno sklanjati, zato je prijazen tudi do hrbtenice.

Pri čiščenju z akumulatorskimi sesalniki ne bo potrebno paziti na kabel, priročni pa so tudi za sesanje manjših prostorov, saj zavzamejo malo prostora in ne potrebujejo dodatnih celi ali posebnih nastavkov. Če vas čaka temeljito čiščenje madežev v stanovanju ali avtu, izberite močan parni čistilnik ali mokro-suhi sesalnik, ki združuje prednosti obeh tipov sesalnikov.
V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi pripomočki in dodatki za hitro in učinkovito sesanje. Nekaterim sesalnikom morate dodati vrečke ali pa se odločite za univerzalne filtre, ki jih obrežete na dimenzije, ki jih potrebujete. Sesalnikom lahko dodate tudi krtače, ki so primerne za čiščenje občutljivih površin, kot sta parket ali laminat.

Ne veste, kateri sesalec je pravi za vas? Preberite Merkurjev nasvet, ki vas bo usmeril v nakup primernega sesalnika.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.