• Natisni

Kadi za prhanje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Kadi za prhanje

Kadi za prhanje so odlična izbira za manjše kopalnice, saj ne zavzamejo toliko prostora kot kopalne kadi. Če načrtujete novo domovanje ali staro le prenavljate v kopalnici nikar ne pozabite na prostor, kjer se boste razvajali po napornem dnevu, prhanje pa bo kar se da priročno. Preglejte Merkurjev izbor izdelkov in zagotovo boste našli ustrezno kad glede na vaše želje, potrebe in prostor, ki ga opremljate.

Kadi za prhanje se med seboj razlikuejo po obliki – lahko so pravokotne, kvadratne ali pa v enem robu zaobljene oblike. Slednje v prostoru zaedejo najmanj prostora. Izbirate lahko tudi med različmnimi globinami kadi. Večina sodobno oblikovanih je narejena tako, da pri vstopu ni potrebno pretiranega vziganja nog, njihova površina pa je v celoti vzignjena za določeno mero. Pri njih torej ni mogoče napolniti kadi z večjo količino vode, v kateri bi se na primer otroci lahko kopali. Če vam je to prioriteta, potem izberite poglobljeno kad za prhanje. Pri te bo vstop vanjo nekoliko težji kot pri prvi kadi. Vendar pa ne bo skrbi, da bi pri prhanju prišlo do preliva vode čez rob.

Kakšen tip kadi boste izbrali je odvisno predvsem od vaših potreb in želja, upoštevati pa morate tudi lastnosti prostora (velikost in ambient).

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 356 € 0 € do 356 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (4)
  2. CERAMICA DOLOMITE (3)
  3. FEROTEHNA (8)
  4. KOLPA SAN (31)
  5. KONIK (3)
  6. OLYMPIA (4)
  7. VIDIMA (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.