• Natisni

Kopalne kadi

Kopalne kadi

Ste se odločili za prenovo kopalnice oz. to na novo opremljate? Poskrbite za prijetno sproščanje po napornem dnevu in se odločite za nakup ustrezne kopalne kadi. V širokem naboru Merkurjeve ponudbe boste zagotovo našli ustrezno za vašo kopalnico.

Ker kopalne kadi zahtevajo nekoliko več prostora, so primerne za večje kopalnice, vendar tudi v njih lahko s konvencialno postavitvijo prihranite nekaj prostora, ki vam bo v prihodnje prišel še kako prav. Zatorej izberite kotno kopalno kad, ki bo dobro izkoristila vogale v prostoru, hkrati pa njihova zaobljena linija ne bo segala preveč v prostor. Večina kotnih kadi ima svojo notranjost oblikovano tako, da omogoča udobno sedenje in čim lažje prhanje.

Poleg kotnih kadi boste v naši ponudbi našli tudi klasične kadi pravokotnih oblik. Za zanimivo oblikovane kopalnice pa so primerne tudi zaobljene ovalne kadi.

Odločite se lahko za prostostoječo kad, ki omogoča postavitev kjer koli v prostoru. Vgradne kadi pa je potrebno namestiti v neko ogrodje, obložiti s ploščicami, torej vgraditi v za to namenjeno površino. Vgradne kadi so lahko tako kotne kot tudi pravokotne kadi.

Glede na celotno vzdušje in ambient kopalnice izberite ustrezno obliko in barvo kadi, pazite pa tudi, da se bo ustrezno povezovala z ostalimi sanitarnimi izdelki v kopalnici, da bodo le ti skupaj ustvarjali enotno vzdušje.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 970 € 0 € do 970 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. KOLPA SAN (64)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.