• Natisni

Kotne kabine

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Kotne kabine

Kotne kabine so odlična izbira za manjše kopalnice oz. če ste prostoru za prhanje namenili majhen delež kopalnice. Njihova prednost je dober izkoristek prostora, predvsem kotnih predelov.

Če ravno opremljate stanovanje ali ste se odločili za prenovo, temeljito premislite kašen ambient želite ustvariti v kopalnici, saj na to veliko vplivajo vsi sanitarni izdelki, kadi in pohištvo. Naj se vsi elementi lepo povezujejo med seboj, drug drugega krepijo in ustvarjajo enotno vzdušje.

Pri nakupu kotne kabine so vam na voljo različni spodnji deli, ki se ločijo po globini in dvignjenosti od tal. Izbirate lahko med plitvimi ali globokimi kabinami. Prve omogočajo veliko lažje vstopanje vanjo, druge pa bolje preprečujejo prelivanje prevelike količine vode čez rob, napolnitev kabine z vodo, kjer se lahko kopajo otroci. Tudi zgornji deli, torej vratca, se razlikujejo med seboj. Pri tem sta glavni lastnosti vidljivost skozi steklo. Steklo je lahko zamegljeno, jasno ali z grobim reliefnim vzorcem, ki nekoliko zabriše vidljivost. Pri načinu odpiranja vrat pa boste izbirali med drsnimi vrati in klasičnimi odpirajočimi vrati na eno ravno stranico ali polovico dveh stranic, ki se stikata ob kotu.

Poskrbite za ustrezen izbor kotne kabine, pri tem pa upoštevajte lastne želje in potrebe, ne zanemarite pa tudi celotnega izgleda prostora.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 520 € 0 € do 520 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (2)
  2. FEROTEHNA (9)
  3. KOLPA SAN (6)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.