• Natisni

Polkrožne kabine

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 13
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 13
1 2

Polkrožne kabine

Podobno kot kotne kabine, so zelo priročne tudi polkrožne kabine, ki so primerne za manj prostorne kopalnice. Te porabijo še nekoliko manj prostora kot kotne kabine, saj je njihov zunanji rob primerno zaokrožen. Ustrezno izkoristijo prostor v kopalnici, predvsem vogalne predele.

Pri izbiri kopalniškega pohištva in elementov bodite pozorni na njihovo celotno usklajenost in sovpadnost. Naj tvorijo enotno vzdušje!

Širok nabor polkrožnih kabin omogoča izbor ustrezne za vašo kopalnico. Pri izbiri upoštevajte izgled samega prostora, ne zanemarite pa tudi lastnih potreb in želja. Spodnji deli kabin so lahko zelo plitvi ali globoki. Prednost prvih je enostavno vstopanje v kabino, globoke kabine pa omogočajo, napolnitev vode, v kateri se lahko otroci kopajo in je to najboljši približek kopalne kadi v manjši verziji. Pri izbir upoštevajte tudi to, ali želite spodnji del kadi le malo od tal ali raje vidite, da je ta nekoliko vzdignjen od tal.

Pri nakupu se osredotočite tudi na vratca kabine. Ta so lahko drsna ali pa se odpirajo navzven kot klasična vrata. Glede na to, kako želite da se vidi čeznje je možno izbrati zamegljeno steklo, jasno, nekoliko obarvano in tudi rahlo reliefno, s pomočjo katerega se zabriše čistost orisa.

Vodilo pri nakupu nove kopalniške opreme, tudi kabine za prhanje, naj bodo vaše potrebe in želje.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 929 € 0 € do 929 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (2)
  2. FEROTEHNA (4)
  3. KOLPA SAN (6)
  4. REFLEX (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.