• Natisni

Keramične ploščice

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Stenske ploščice

Talne ploščice

Bordure

Dekor

Gres

Keramične ploščice

V kopalnici so najboljša izbira keramične ploščice. Prav tako pa so ogledalo vsake kopalnice. Ker je v kopalnici prisotne veliko vode in vlage, so ploščice najbolj ustrezna rešitev, saj boste iz njih najhitreje pobrisali vso vodo in jih tudi najenostavneje očistili.

Lahko se odločite za polaganje ploščic samo po tleh, ali pa jih nekaj nalepite še na steno. S ploščicami lahko ustvarite čisto drugačno vzdušje prostora, saj lahko kombinirate med seboj dve različni barvi, dodate borduro ali pa jih kombinirate z različnimi stenskimi barvami.

Ploščice se med seboj razlikujejo po dimenzijah in izgledu. Nekatere so pravokotnih oblik, druge bolj kvadratnih, spet tretje imajo sijoč izgled, nekatere so bolj mat, druge pa imajo pridih lesa ali opeke.

Dekor ploščice so posebno vzorčaste in različnih zanimivih vzorcev. Lahko opremite celotno kopalnico z njimi ali pa jih skombinirate s klasičnimi enobarvnimi ploščicami. Nekatere dekor ploščice vsebujejo tudi malo reliefne strukture. Poskrbite, da bo vaša kopalnica zaživela z novimi ploščicami.

Četudi ste pri prenovi kopalnice obdržali staro kopalniško pohištvo in ste se odločili zamenjati samo ploščice, bo po prenovi vaša kopalnica zasijala čisto drugače in sveže.

Kopalniške ploščice uskladite s celotnim pohištvom in ne pretiravajte s preveč različnimi kombinacijami, saj lahko s tem naredite veliko slabši učinek, kot ste si ga želeli.

Da bo polaganje ploščic potekalo enostavno in brez težav si preglejte naše nasvete o kopalnici, kjer boste izvedeli marsikaj novega – kako zamenjati počene ploščice, kakšen ambient in kakšne barve izbrati za v kopalnico ter še mnogo več.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.