• Natisni

Keramične ploščice

Popust velja od 20. 4. do 8. 5. 2017 za kopalniške stenske ploščice po naročilu ter iz zaloge oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije.

Stenske ploščice

Talne ploščice

Bordure

Dekor

Gres

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 582
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 582
1 2 3 4 5

Keramične ploščice

V kopalnici so najboljša izbira keramične ploščice. Prav tako pa so ogledalo vsake kopalnice. Ker je v kopalnici prisotne veliko vode in vlage, so ploščice najbolj ustrezna rešitev, saj boste iz njih najhitreje pobrisali vso vodo in jih tudi najenostavneje očistili.

Lahko se odločite za polaganje ploščic samo po tleh, ali pa jih nekaj nalepite še na steno. S ploščicami lahko ustvarite čisto drugačno vzdušje prostora, saj lahko kombinirate med seboj dve različni barvi, dodate borduro ali pa jih kombinirate z različnimi stenskimi barvami.

Ploščice se med seboj razlikujejo po dimenzijah in izgledu. Nekatere so pravokotnih oblik, druge bolj kvadratnih, spet tretje imajo sijoč izgled, nekatere so bolj mat, druge pa imajo pridih lesa ali opeke.

Dekor ploščice so posebno vzorčaste in različnih zanimivih vzorcev. Lahko opremite celotno kopalnico z njimi ali pa jih skombinirate s klasičnimi enobarvnimi ploščicami. Nekatere dekor ploščice vsebujejo tudi malo reliefne strukture. Poskrbite, da bo vaša kopalnica zaživela z novimi ploščicami.

Četudi ste pri prenovi kopalnice obdržali staro kopalniško pohištvo in ste se odločili zamenjati samo ploščice, bo po prenovi vaša kopalnica zasijala čisto drugače in sveže.

Kopalniške ploščice uskladite s celotnim pohištvom in ne pretiravajte s preveč različnimi kombinacijami, saj lahko s tem naredite veliko slabši učinek, kot ste si ga želeli.

Da bo polaganje ploščic potekalo enostavno in brez težav si preglejte naše nasvete o kopalnici, kjer boste izvedeli marsikaj novega – kako zamenjati počene ploščice, kakšen ambient in kakšne barve izbrati za v kopalnico ter še mnogo več.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.