• Natisni

Keramične ploščice

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

3D izris kopalnice

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Izkoristite 3D izris vaše nove kopalnice! S pomočjo računalniškega programa vam omogočamo 3D prikaz nove kopalnice v realnem prostoru. Izris in prikaz le tega na zaslonu računalnika je brezplačen. Hkrati s 3D izrisom vam nudimo tudi celovito načrtovanje in svetovanje pri izbiri vaše kopalnice.

3D izris po vaši meri poleg izgleda nove kopalnice s tlorisom in stranskim risom vsebuje tudi popis potrebnega materiala, načrt polaganja keramike ter vašim potrebam prilagojeno ponudbo izbranih izdelkov.

Na 3D izris kopalnice se lahko naročite na strani storitev.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Stenske ploščice

Talne ploščice

Bordure

Dekor

Gres

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 575
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 575
1 2 3 4 5

Keramične ploščice

V kopalnici so najboljša izbira keramične ploščice. Prav tako pa so ogledalo vsake kopalnice. Ker je v kopalnici prisotne veliko vode in vlage, so ploščice najbolj ustrezna rešitev, saj boste iz njih najhitreje pobrisali vso vodo in jih tudi najenostavneje očistili.

Lahko se odločite za polaganje ploščic samo po tleh, ali pa jih nekaj nalepite še na steno. S ploščicami lahko ustvarite čisto drugačno vzdušje prostora, saj lahko kombinirate med seboj dve različni barvi, dodate borduro ali pa jih kombinirate z različnimi stenskimi barvami.

Ploščice se med seboj razlikujejo po dimenzijah in izgledu. Nekatere so pravokotnih oblik, druge bolj kvadratnih, spet tretje imajo sijoč izgled, nekatere so bolj mat, druge pa imajo pridih lesa ali opeke.

Dekor ploščice so posebno vzorčaste in različnih zanimivih vzorcev. Lahko opremite celotno kopalnico z njimi ali pa jih skombinirate s klasičnimi enobarvnimi ploščicami. Nekatere dekor ploščice vsebujejo tudi malo reliefne strukture. Poskrbite, da bo vaša kopalnica zaživela z novimi ploščicami.

Četudi ste pri prenovi kopalnice obdržali staro kopalniško pohištvo in ste se odločili zamenjati samo ploščice, bo po prenovi vaša kopalnica zasijala čisto drugače in sveže.

Kopalniške ploščice uskladite s celotnim pohištvom in ne pretiravajte s preveč različnimi kombinacijami, saj lahko s tem naredite veliko slabši učinek, kot ste si ga želeli.

Da bo polaganje ploščic potekalo enostavno in brez težav si preglejte naše nasvete o kopalnici, kjer boste izvedeli marsikaj novega – kako zamenjati počene ploščice, kakšen ambient in kakšne barve izbrati za v kopalnico ter še mnogo več.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.