• Natisni

Kopalniški bloki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Kopalniški bloki

Na novo opremljate kopalnico? Želite poskrbeti za čist in eleganten izgled hkrati pa si omogočiti dovolj prostora za shranjevanje brisač, kopalniške galanterije in drugih elementov, ki jih želimo malo skriti pred vsakim pogledom. Izkoristite prostor pod umivalnikom! Odločite se za montažo umivalnika na kopalniški blok – tako boste prihranili na prostoru tudi v manjših kopalnicah.

Večina kopalniških blokov je sestavljenih iz omarice za shranjevanje, umivalnika in ogledala. Poleg njega pa je v nekaterih primerih tudi manjša odlagalna površina.

Pri izbiri se osredotočite na dimenzije kopalniških blokov, njihov izgled in material iz katerega so izdelani. Naj se po svojem izgledu ustrezno povezujejo z ostalim pohištvom kopalnice – sanitarno keramiko, kadjo, armaturami…

Za ustrezno opremljanje kopalnice preberite Merkurjeve nasvete, ki so jih pripravili strokovnjaki s področja kopalnic. Našli boste številne nasvete za enostavno in čim hitrejšo ureditev kopalnice. Našli boste številne informacije, ki ji do sedaj morda še niste poznali.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 400 € 0 € do 400 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. FEROTEHNA (4)
  2. GORENJE KOPALNICE (1)
  3. KOLPA SAN (6)
  4. MEGALANT (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.