• Natisni

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Na novo opremljate kopalnico? Želite poskrbeti za čist in eleganten izgled hkrati pa si omogočiti dovolj prostora za shranjevanje brisač, kopalniške galanterije in drugih elementov, ki jih želimo malo skriti pred vsakim pogledom. Izkoristite prostor pod umivalnikom! Odločite se za montažo umivalnika na kopalniški blok – tako boste prihranili na prostoru tudi v manjših kopalnicah.

Večina kopalniških blokov je sestavljenih iz omarice za shranjevanje, umivalnika in ogledala. Poleg njega pa je v nekaterih primerih tudi manjša odlagalna površina.

Pri izbiri se osredotočite na dimenzije kopalniških blokov, njihov izgled in material iz katerega so izdelani. Naj se po svojem izgledu ustrezno povezujejo z ostalim pohištvom kopalnice – sanitarno keramiko, kadjo, armaturami…

Za ustrezno opremljanje kopalnice preberite Merkurjeve nasvete, ki so jih pripravili strokovnjaki s področja kopalnic. Našli boste številne nasvete za enostavno in čim hitrejšo ureditev kopalnice. Našli boste številne informacije, ki ji do sedaj morda še niste poznali.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 400 € 0 € do 400 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. FEROTEHNA (4)
  2. GORENJE KOPALNICE (1)
  3. KOLPA SAN (6)
  4. MEGALANT (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.