• Natisni

Igrala za otroke

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Trampolini

Gugalnice

Ostala vrtna igrala

Zimska igrala

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Igrala za otroke

Otroci uživajo v igri na prostem, hkrati pa s pomočjo igral krepijo gibalne sposobnosti in urijo domišljijo. Igrajo se lahko sami ali skupaj s prijatelji, ko jih obiščejo.
Zunanja igrala so visoko kvalitetna, varna in trajna. Namenjena so za uporabo v šolah, vrtcih, javnih površinah in tudi doma. Če imate na voljo velike zunanje površine ali lahko igralo dobro postavite v prostoru, se odločite za nakup gugalnic, trampolinov in peskovnikov.

Otroci se bodo s pomočjo tovrstnih igral hitreje navadili na gibanje, vi pa jim ga boste pomagali vključiti v njihov vsakdan. V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi pripomočki za druge športne igre, kot so loparji za badminton, balinčki in pikado.

Razložite pravila in otroke spodbudite k igranju odbojke in košarke. Igranje na prostem pa ni rezervirano le za poletne dni, temveč so otroci lahko aktivni tudi v mrzlih dneh. S sankami ali krožnikom se skupaj z njimi spustite po zasneženih gričih doma ali na javnih mestih.
Svetujemo, da otroke seznanite z varnostjo in pravilno uporabo igral ter predvsem manjših otrok ne spuščate izpred oči.

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa, ne spreglejte Merkurjevih nasvetov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 700 € 0 € do 700 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AMCA (12)
 2. BOHEMIA SPORT (4)
 3. CURVER (1)
 4. EUROM-DENIS-TOYS (7)
 5. EVO (1)
 6. GITES (1)
 7. HABERKORN (1)
 8. LEVSTEK (2)
 9. MQ (11)
 10. PARADISO (13)
 11. PROSPERPLAST (7)
 12. STEUBER (3)
 13. URAL (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.