• Natisni

Šotori in vse za spanje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Bivalni šotori

Posebni šotori in paviljoni

Dodatki za šotore

Ležišča in podloge

Spalne vreče

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Šotori in vse za spanje

Taborniško in pustolovsko vzdušje si pričarajte kar na dopustu. Načrtujte kampiranje in svoj dopust tokrat preživite v stiku z naravo. Počitniška izkušnja bo na tak način pristnejša, sproščujoča, zagotovo pa boste doživeli veliko novega in nepričakovanega.

Kampirate lahko na pohodih, morju in priložnostno – npr. v okviru praznovanja ali piknika, ki se zavleče pozno v noč. Kampiranje je kot nalašč za aktivne posameznike, ki si želijo pestrega počitniškega vzdušja. S primerno opremo bo vaš dopust tako pustolovski kot tudi udoben in brezskrben.

V Merkurjevi ponudbi je na voljo širok izbor posebnih in običajnih šotorov ter paviljonov. Svojega izberite glede na želeno dimenzijo in namen uporabe. V bivalnih šotorih boste lahko prenočili in udobno preživeli čas dopusta, njihova kakovostna zasnova in oblika pa bosta navdušili še tako zahtevne. Bivalni šotori so posebej prilagojeni in imajo številne uporabne lastnosti, ki bodo navdušile posamezne dopustnike, družine, skupine prijateljev in pare. Glede na zahteve in potrebe izberite šotor po meri, ki bo vseboval palice, ki zagotavljajo veliko svetle višine, sistem pripenjanja za enostavno in hitro postavitev šotora, nepremočljivo talno podlogo, velika okna z mrežami in zavesami proti mrčesu in zagotavljajo dobro prezračevanje.

Kljub kampiranju v naravi pa naj vaše šotorjenje ne bo neudobno – izberite udobno spalno blazino, ki bo vodoodporna, trpežna in vam bo nudila dobro oporo za kakovosten spanec. Na voljo so vam ožje ležalne ali napihljive podloge, ki jih boste v hipu iztisnili in pospravili, ko jih ne boste potrebovali.

Za posebne priložnosti, kot so praznovanja in pikniki, pa so namenjeni paviljoni in posebni šotori, ki se uporabljajo za druženje pod ustrezno zaščito. Nekateri se uporabljajo kot manjše kuhinje, drugi so namenjeni za dodatno shranjevanje.

Da bodo vaš dopust in družabne aktivnosti potekale brezskrbno, izberite tudi vse dodatke za šotor, ki jih potrebujete – dobre kline, impregnacijski dodatek proti gnilobi in druge izdelke za brezskrbne počitniške dni!

Za odlično počitniško izkušnjo ne spreglejte Merkurjevih nasvetov, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 590 € 0 € do 590 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BIVA (4)
 2. BRUNNER (28)
 3. CAMPINGAZ (1)
 4. COLEMAN (4)
 5. COMZYLINE (2)
 6. EASY CAMP (23)
 7. INTEX (16)
 8. LESLI (6)
 9. MQ (5)
 10. OUTWELL (15)
Prikaži manj   Prikaži več  

VODNI STOLPEC

 1. 1500 MM (1)
 2. 2000 MM (1)
 3. 3000 MM (9)
 4. 4000 MM (2)
 5. 600 MM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

VRSTA

 1. BIVALNI ŠOTOR (21)

ZA ŠTEVILO OSEB

 1. 2 (2)
 2. 3 (4)
 3. 4 (2)
 4. 5 (5)
 5. 6 (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.