• Natisni

Zunanje svetilke

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Zunanje svetilke

Poskrbite, da bo tudi okolica hiše primerno osvetljena. Z dobro osvetlitvijo tako dvorišča kot tudi vrta, se boste izognili nesreči in poškodbi, ki se lahko pripeti ob spotiku. V temi je zelo nevarno hoditi, zato preglejte Merkurjevo ponudbo, kjer boste v širokem spektru izdelkov zagotovo našli primerna svetila za vaše dvorišče, balkon ali vrt.

Nekatera so stenska, druga talna. Odločite se lahko za svetilo s senzorjem, stikalom za prižig ali pa se napajajo s pomočjo solarne svetlobe in se aktivirajo šele ob temi.

Z zunanjimi svetilkami si lahko narediti prijetno sproščeno vzdušje. S solarnimi svetili označite potko na vrtu, s stenskimi svetili pa poskrbite, da bo osvetljen dovoz do hiše. Ob poletnih večerih se zabavajte še dolgo v noč. Da vas ne bo pregnala noč, svojo letno kuhinjo ali paviljon opremite s stropnim svetilom.

Nekatera temeljijo predvsem na uporabnosti in kakovosti svetlobe, druga na dekorativnosti, v naši ponudbi pa boste zagotovo našli svetila, ki združujejo oboje. Zato skrbno izberite ustrezno svetilo, ki bo hkrati učinkovito, dovoljevalo bo uporabo žarnice z željeno jakostjo, poleg učinkovitosti, pa bo s svojim izgledom doprinesla celotnemu izgledu okolice.

Ne veste kako se lotiti postavitve osvetlitve v okolici vaše hiše? Potem so odlična izbira naši nasveti, kjer boste spoznali marsikater trik in zanimivo informacijo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 355 € 0 € do 355 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. COMMEL (1)
 2. EGLO (76)
 3. ESTO LIGHTING (14)
 4. FEROTEHNA (36)
 5. HOROZ ELECTRIC (19)
 6. LUXEM (4)
 7. MENTES (12)
 8. PHILIPS (174)
 9. STEINEL (9)
Prikaži manj   Prikaži več  

ENERGIJSKI RAZRED

 1. / (12)
 2. A (77)
 3. A - E (9)
 4. A+ (6)
 5. A++ (6)
 6. A++ - A (99)
 7. A++ - B (14)
 8. A++ - C (4)
 9. A++ - E (96)
 10. B - E (4)
 11. C - E (2)
 12. D (12)
 13. E (5)
Prikaži manj   Prikaži več  

SVETLOBNI VIR

 1. - (1)
 2. ENERGIJSKO VARČNA SIJALKA LED SIJALKA (5)
 3. INTEGRIRAN LED (2)

SVETLOBNI TOK

 1. - LM (6)
 2. 105 LM (2)
 3. 15LM LM (1)
 4. 200 LM (1)
 5. 210 LM (6)
 6. 270 LM (8)
 7. 2X810 LM (1)
 8. 360 LM (2)
 9. 385 LM (1)
 10. 400 LM (2)
 11. 530 LM (1)
 12. 600 LM (1)
 13. 970 LM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.