Akcija "Izberi svoj popust"

Prosti čas

Aparati

Vse za dom

Vrt in okolica

Gradnja

Ogrevanje in hlajenje

Delavnica

Kopalnica

Potek akcije

Akcija "Izberi svoj popust" poteka v Merkurjevih trgovskih centrih pod enakimi pogoji na naključno izbran dan. Slednji je oglaševan v medijih, v Merkurjevih trgovskih centrih in na Merkurjevi spletni strani nekaj dni prej.

 

Način sodelovanja 

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki na dan akcije v Merkurjevih trgovskih centrih kupijo najmanj en izdelek, ne glede na njegovo vrednost. Vsak nakup na dan akcije pospremi najmanj 5 % popust. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno, pred plačilom pa s pritiskom na gumb izbere popust. Izbran popust se prikaže na monitorju blagajničarke.

V akciji "Izberi svoj popust" ima kupec naslednje možnosti za pridobitev oglaševanih popustov:
- 90 % popust (1 % možnosti)
- 50 % popust (1 % možnosti)
- 25 % popust (1 % možnosti)
- 10 % popust (2 % možnosti)
- 5 % popust (95 % možnosti)

Prodajalka kupcu popust obračuna takoj pri nakupu, ne glede na način plačila. Izbrani popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred pritiskom na gumb oz. pred izbiro popusta in ga ne more uveljavljati za kasneje izbrano blago. Za tako blago kupec s pritiskom na gumb ponovno izbere popust, ki se obračuna pri novem nakupu.

Če je izdelek vključen v katerokoli drugo Merkurjevo akcijo, se od vrednosti izdelka najprej odšteje odstotek akcijskega popusta, šele nato se na končni znesek prizna izbrani popust akcije Izberi svoj popust (razen v primeru, če so pravila akcij drugače opredeljena). Prav tako se v primeru plačila z bonom za popust ali z darilno kartico izbrani popust prizna na znesek po odbitem bonu za popust.

Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago. Akcija "Izberi svoj popust" ne velja za storitve in pri nakupu izdelkov z vgradnjo, ne velja pri nakupu izdelkov iz ponudbe "Outlet", »Čistimo« in »Odprodaja«, pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone  in darilnih kartic. Status "graditelja" ni združljiv z akcijo "Izberi svoj popust". Akcije se med seboj izključujejo.

Akcija "Izberi svoj popust" poteka v vseh Merkurjevih trgovskih centrih in franšiznih prodajalnah razen v prodajalnah Merkur Agrar Ljutomer in Merkur Agrar Sv. Tomaž. V franšiznih prodajalnah se akcija izvaja na podlagi tiskanih kuponov. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno, pred plačilom pa izbere kupon. Na njem podrgne premaz, pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu.

 

 

DO SEDAJ JE 90 % POPUST PREJELO ŽE VEČ KOT 40.000 KUPCEV!

Izjave srečnih nagrajencev

 

G. Sandi iz Ljubljane:

Kupil sem motorno koso. Ker sem brezposelen koso pa nujno potrebujem, mi je 90 % popust še kako prišel prav. Popust je izžrebal moj sin. Hvala Merkur

 

 

 

Ga. Mirjam iz Deskel:

Zelo srečen dan – kar za ponoviti. Iskreno se zahvaljujem Merkurju. Tudi lepe stvari se dogajajo. Vsem želim srečno.

 

 

 

Ga. Danica iz Celja:

Prvi vtisi so bili šok in nisem mogla verjeti, ne govoriti, ker še nikoli nisem zadela nobene nagrade. Drugače sem stalni kupec že od prej, sedaj pa bom še z večjim veseljem vstopila v mojo najboljšo trgovino.

 

 

 

Ga. Marija iz Zreč:

Zelo sem presenečena nad vašim resničnim popustom, da niso samo to besede in sem redna stranka v vašem Merkuju. Hvala vam za prelepo nagrado.

 

 

 

Ga. Jana iz Šentjerneja:

Ne morem verjeti. Razmišljam, da Merkur tudi mora živeti. Naj se vam vrača dobro v obilju!

 

 

 

G. Ivan iz Sl. Konjic:

Najprej bi se rad zahvalil punci, ki me je postregla in je bila zelo prijazna. Hvala tudi Merkurju za drzno akcijsko potezo.

 

 

 

G. Ivan iz Celja:

Izredno presenečenje, da me je enkrat v življenju sreča obiskala v trgovini Merkur. Zelo lepa hvala.

 

 

 

G. Jerneja iz Križevcev pri Ljutomeru:

Jei. Vesela, navdušena, če ne bi bila tako založena okoli vozička s palicami za vrt, bi kar skočila od veselja. Brez besed sem. Nepričakovan pozitiven šok. Hvala vam, da to omogočate.

 

 

 

G. Petelin iz Šentjerneja:

Vesel še večkrat pridem, škoda da ni bilo prej na bazen!