• Natisni

Štedilniki, peči in kamini

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Kaminske peči

Štedilniki

Peletne peči

Plinske peči

Kaminski vložki

Električni kamini

Sesalniki za pepel

Dodatki za kamin

Dodatki in pribor

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 245
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 245
1 2 3 4 5

Prijetno vzdušje ob prasketajočem ognju

V hladnih dneh je lep občutek, ko sedimo ob toplem ognju, se grejemo in družimo. V osrčju doma s pogledom na zasneženo pokrajino si privoščite branje knjige, v miru večerjajte in se v prazničnih časih obdarujte z družino in prijatelji.

Vaš dom lahko polepšate in ogrejete s kamini, ki jih izberite glede na prostorske zmožnosti, namen – ali bo dodan centralnemu ogrevanju ali bo služil kot dekorativni element – ali pa glede na stil opreme v domu. Če razmišljate o kaminu v novogradnji, je najbolj smiselna odločitev kamin, v že zgrajenih stanovanjskih objektih pa so najprimernejše kaminske peči, ker so bolj prilagodljive, za njihovo namestitev pa niso potrebni večji gradbeni posegi.

Če se odločite za kamin, premislite, ali bo le okrasni element v stanovanju ali boste z njim dodatno ogreli domovanje. Pri načrtovanju postavitve kamina je pomemben tudi dimnik, ki nikoli ne sme biti manjši od odprtine za dimnik na kaminu. Kaminov ne smemo vgrajevati v prostore, kjer so prisotni eksplozivni ali vnetljivi elementi ali v prostore, kjer so že naprave z delovanjem na ogenj.

Za pristen občutek in ustvarjanje romantične atmosfere bodo pravi kamini na trda goriva ali kaminske peči, ki bodo vaš dom odele v toploto. Peči omogočajo sodobnejše rokovanje z daljinskimi upravljalniki in so primerne za vgradnjo v energetsko varčne hiše.

Za ogrevanje in kuhanje lahko v svojo kuhinjo vnesete občutek domačnosti s štedilniki na trda goriva, ki so primerna za kuhanje na plošči, pečenje in ogrevanje stanovanjskih površin. Za njihovo ogrevanje so najboljša bukova drva ali druga trda goriva, kot so briketi.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi plinske peči z ventili v primeru uhajanja plina, hkrati pa se za vzdrževanje kamina ali drugega grelnega telesa opremite s sesalniki za pepel, dodatki za kamin in pribor – lopatice, klešče in pribor za čiščenje.

Preverite tudi nasvete Merkurjevih strokovnjakov za učinkovito in preudarno ogrevanje

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 3500 € 0 € do 3500 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALFA PLAM (23)
 2. BIOLES HORIZONT (4)
 3. BLIST (2)
 4. COOLWEX (9)
 5. DELONGHI (1)
 6. EDILKAMIN (1)
 7. ELEKTROAGENT (39)
 8. ETIKS (6)
 9. EWT (6)
 10. GORENJE (2)
 11. HUSCH (2)
 12. LAVOR (5)
 13. LIENBACHER (10)
 14. LOKATERM (65)
 15. MQ (12)
 16. NORDICA (17)
 17. PLAMEN (3)
 18. SAVE (8)
 19. SENKO (2)
 20. SUPRA (1)
 21. TERMO SISTEM (6)
 22. VAFRA (20)
 23. ZEUS (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.