KAMINSKA PEČ PANADERO CAPRI TRIVISIONE

KAMINSKA PEČ PANADERO CAPRI TRIVISIONE

Šifra izdelka:
3024609
Ocena:
93% of 100
Sodobna peč impresionira s panoramsko zasteklitvijo s pogledom na ogenj s treh strani in širokim kuriščem, ki lahko sprejme do pol metra dolžine drv. Za učinkovito izgorevanje je prilagojeno 4-milimetrsko jekleno ohišje, ognjevarna barva, ki lahko prenese temperature do 800 ° C in keramično steklo, ki lahko prenese temperature ... preberi več
799,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
 • Brezplačna dostava
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
KAMINSKA PEČ PANADERO CAPRI TRIVISIONE
799,99 €

Podrobnejši opis

Sodobna peč impresionira s panoramsko zasteklitvijo s pogledom na ogenj s treh strani in širokim kuriščem, ki lahko sprejme do pol metra dolžine drv. Za učinkovito izgorevanje je prilagojeno 4-milimetrsko jekleno ohišje, ognjevarna barva, ki lahko prenese temperature do 800 ° C in keramično steklo, ki lahko prenese temperature do 750 ° C. Prav tako je priročen predal za shranjevanje lesa na dnu peči.

 • Možnost priklopa zunanjega zraka (fi 80).
 • Vidne tri stranice kurišča (180°).
 • Tudi za dolžino polen do 50cm.

Sodobna peč impresionira s panoramsko zasteklitvijo s pogledom na ogenj s treh strani in širokim kuriščem, ki lahko sprejme do pol metra dolžine drv. Za učinkovito izgorevanje je prilagojeno 4-milimetrsko jekleno ohišje, ognjevarna barva, ki lahko prenese temperature do 800 ° C in keramično steklo, ki lahko prenese temperature do 750 ° C. Prav tako je priročen predal za shranjevanje lesa na dnu peči. Izdelava te peči Capri 3V Ecodesign v pločevini in vermikulitu je zasnovana tako, da ustreza zahtevam prihodnjega standarda Ecodesign 2022. S to pečjo na drva se lahko sprostite in klimatizirate vaš dom z vsemi evropskimi standardi učinkovitosti in varnosti. Gre za visoko zmogljivo ekološko peč (82,9%), ki oddaja malo CO2 (0,07%). Deluje pri nazivni toplotni moči 6,9 kW za ogrevanje do 240 m3 (pribl. 96 m2). In ima zaprto zgorevalno komoro. Komora, v kateri poteka trojen proces zgorevanja, da se zmanjšajo morebitni delci, ki onesnažujejo okolje. Peč na drva Capri 3V ima tudi zunanji dovod zraka, kar je idealno za boljšo optimizacijo prezračevanja prostora in je zelo uporabno za hiše z dobro izolacijo. In ne samo to, sistem čistih stekel bo pripomogel, da bo steklo dlje časa čisto. Učinkovito izgorevanje Zunanji dovod zraka podpira optimalno izgorevanje in prihrani gorivo. Terciarni zrak se predgreje v zunanjem ohišju in prodre v peč skozi vrsto lukenj na hrbtu in vrhu peči. Zaradi terciarnega dovoda zraka se pri zgorevanju izkoriščajo preostali plini, ki bi jih sicer dimnik ne bi uporabljal pri dimnem plinu, učinkovitost peči se poveča in čas gorenja se podaljša. Zunanji dovod zraka Zunanji dovod zraka zmanjšuje potrebo po prezračevanju v prostoru, kjer se ogreva. Zaradi tega je peč zelo ekonomična in okolju prijazna.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPANADERO
ENERGENTBRIKETI/DRVA
ENERGIJSKI RAZREDA+
SISTEM OGREVANJATOPLOZRAČNI
MOČ6,7 KW
GLOBINA393 MM
VIŠINA695 MM
BARVAČRNA
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO210 M3
PREMER DIMNE CEVI150 MM
PRIKLOP DIMNIKAZGORAJ
TEŽA93 KG
IZKORISTEK80,7 %
ŠIRINA640 MM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Mnenja kupcev
 1. Dobro delujoča peč
  Ocena izdelka
  100%
  Peč smo kupili pred kratkim in nam je zelo všeč.

  Mnenje od

  Poslano

 2. Spektakularna vizija ognja
  Ocena izdelka
  100%
  Zelo vesela, spektakularna vizija ognja

  Mnenje od

  Poslano

 3. Obožujem to peč
  Ocena izdelka
  80%
  Peč ima čudovit dizajn, dobro segreva in je tudi enostavna za čiščenje.

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit