• Natisni

Vrtni stroji

AKCIJA! 160 € prihranka pri izbranih modelih robotskih kosilnic GARDENA od 5. 4. do 30. 6. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popust ne velja za artikle, ki so vključeni v druge akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah. Preveri ponudbo

Kosilnice in kose

Rahljači

Traktorji in dodatki

Škarje za živo mejo

Sesalniki za listje

Drobilniki vej

Motokultivatorji in priključki

Pribor za kosilnice

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 270
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 270
1 2 3 4 5

Vrtni stroji

Uživate na vrtu? Z ustreznim vzdrževanjem in dodatno skrbjo bo vaša okolica lepa, z organiziranim pristopom do dela na vrtu pa boste prihranili veliko časa. Vsa opravila okrog hiše lahko opravite z nekaj osnovnimi orodji – kosilnicami, rahljači, drobilniki vej, sesalniki za listje, traktorji in drugimi dodatki za stroje.

Če želite ravno pokošeno in urejeno zelenico, glede na tip travnate površine izberite kosilnico. Košnja in gnojenje trave sta dve najpomembnejši opravili, s katerima skrbimo za dobro prehranjeno hrano, pravilno rast in razraščanje travnih bilk ter korenin.

Trave so trdožive rastline, a jih je v sušnem obdobju potrebno redno zalivati in priskrbeti gnojila. Če jih želimo uporabljati za druženje, mora biti trava krepka in negovana. Poleg pravilnega zalivanja in prezračevanja, moramo preprečiti razraščanje mahu in plevela, enakomerno gnojiti, popravljati poškodbe in obrabe na trati ter dostop do vrta onemogočite za voluharje in krte.

Če na vašem vrtu uspevajo sadna drevesa, jih negujte z rednim obrezovanjem in veje krajšajte z drobilnikom vej. Zelenjavni vrt ustrezno pripravite in prekopljite zemljo, delo na večjih površinah pa vam bo olajšal motokultivator. V Merkurjevi ponudbi si zagotovite tudi vse za lažje in hitro pospravljanje odpadkov, listja in urejanje grmovja s škarjami za živo mejo.

Vrtni stroji se med seboj razlikujejo po nadomestnih delih, kvaliteti in ceni. Pri nakupu nizkocenovne kosilnice boste kosilnico lahko uporabljali približno štiri leta, medtem ko vam bodo visokokakovostne kosilnice ali traktorji služile tudi deset let ali več.

Vaš vrt boste hitro in učinkovito uredili tudi s pomočjo nasvetov Merkurjevih strokovnjakov, s katerimi boste enostavno uredili zelenjavni in cvetlični vrt. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 3850 € 0 € do 3850 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGRO (10)
 2. AL-KO (25)
 3. ALPEX-STAR (25)
 4. BOSCH (45)
 5. CHAMPION (2)
 6. GARDENA (9)
 7. GOMARK (4)
 8. GREENWORKS (24)
 9. GUTBROD (1)
 10. KAWASAKI (8)
 11. MCCULLOCH (8)
 12. MTD (46)
 13. MTECH (6)
 14. MUTA (2)
 15. PROFI CUT (28)
 16. RATIOPARTS (1)
 17. STIGA (1)
 18. ŠTRUC (3)
 19. WOLF (16)
 20. WOLF-GARTEN (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.