Mini hladilniki

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Mini hladilniki

Mini hladilniki so kot nalašč za kampiranje, saj zaradi svoje kompaktnosti dovoljujejo izjemno varčevanje na prostoru, obenem pa so dovolj veliki za shranjevanje ključnih živil za kampiranje (paket mesa, sveže sadje ter zelenjava ali pa napitek).

Zavzamejo veliko manj prostora kot navadni hladilniki, zato smo prepričani, da boste navdušeni nad prednostmi, ki jih ponujajo mini hladilniki - sploh, če radi kampirate v naravi ali pa poletja preživite v šotoru!

 

Prednosti mini hladilnikov

  • Zaradi svoje majhnosti so primerni za kampiranje ter za počitnice v šotoru.
  • Kljub majhni prostornini imajo izjemno moč hlajenja.
  • Sodijo v nižji cenovni razred
  • Izbirate lahko med različnimi volumni mini hladilnikov, ki znašajo od 20 L do 50 L.

 

Vrste hladilnikov mini

Mini hladilniki so na voljo le v prostostoječi varianti, saj so namenjeni specifično za potovanja, na katerih boste pripravljali lastne obroke. So idealni za šotore, kjer ste na tesnem s prostorom, a potrebujete hladen prostor za shranjevanje pokvarljivih živil.

 

Energetska poraba

Kasneje kot pride črka po vrsti v abecedi, več električne energije porabi hladilnik, kar poveča mesečne stroške električne porabe. Najbolj priporočljiv je nakup mini hladilnika z oznako A+++, odsvetujemo pa vam nakup modelov z energijsko oznako nižjo od A+. Vseeno pa mini hladilniki porabijo manj električne energije kot navadni hladilniki.

 

Postavitev hladilnika na ustrezno mesto v prostoru

Na porabo električne energije lahko vplivate tudi z ustrezno namestitvijo hladilnika. Če se bo mini hladilnik nahajal v vročem prostoru, bo poraba elektrike višja kakor v hladnejšem prostoru. Hladilnik zato ne postavite na direktno sončno svetlobo ali v bližino štedilnika, pomivalnega stroja in preostalih aparatov bele tehnike.

Are Your Sure?

Exit