Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjeva kartica zaupanja

Dobrodošli v programu:

Merkurjeva kartica zaupanja

Namenjena je vsem, ki urejate svoj dom in vrt. Veseli bomo, če vam lahko pri tem pomagamo z našo široko ponudbo in nasveti.

Z Merkurjevo kartico zaupanja boste za izkazano zaupanje nagrajeni z dodatnimi prihranki.

20. september 2023

NAGRADNA IGRA MERKURJEVE KARTICE ZAUPANJA JE ZAKLJUČENA. 
STREŠNO OKNO TONDACH DOBI TATJANA KRŽIŠNIK

Nagradna igra Merkurjeve kartice zaupanja je zaključena. 

Strešno okno Tondach dobi TATJANA KRŽIŠNIK. Srečni izžrebanki čestitamo!

20. julij 2022

Nova napredna storitev za imetnike MKZ kartice.
RAČUN V ELEKTRONSKI OBLIKI NA E-POŠTNI NASLOV.

Vklopite novo brezplačno storitev elektronski račun v pdf obliki in pozabite na skrbi, kam ste založili račun ali pa ali vam je ta zbledel. Račun boste po vsakem nakupu prejeli na vaš e-poštni naslov.

Storitev lahko vklopite od četrtka, 21. 7. 2022, dalje, in sicer preko spletnega obrazca za spremembo vaših podatkov (v kolikor že imate MKZ kartico). Predhodno morate imeti na MKZ kartici vnešen tudi e-naslov. Če tega še nimate ali bi ga želeli spremeniti, to enostavno storite preko posebnega spletnega obrazca. Prej omenjene spremembe lahko uredite tudi na info točki v našem trgovskem centru.

V kolikor MKZ kartice še nimate, si storitev vklopite skupaj s pristopnico (tako spletno ali fizično na info točki v trgovskem centru).

Za več informacij smo dosegljivi na kartica@merkur.si.

Splošni pogoji za elektronsko izmenjavo dokumentov.

16. junij 2022

NAGRADNA IGRA MERKURJEVE KARTICE ZAUPANJA


Nagradna igra se je iztekla.

Srečni nagrajenec, ki prejme hladilnik in zamrzovalnik BEKO RCNA366E40ZXBN v vrednosti 519,99 EUR, je gospod Milan Jerebica.

Iskrene čestitke!

 Prednosti Merkurjeve kartice zaupanja

Ekskluzivni prihranki

Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi tudi izbrane izdelke po ekskluzivno ugodni ceni, samo ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.

Bon s popustom

Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust.

Seštevanje nakupov

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami, z določenimi izjemami.

Kuponi za popust

Nekajkrat letno imetniki Merkurjeve kartice zaupanja prejmejo različne kupone za popust, ki jih lahko unovčijo na izdelke po izbiri.

 

Spoštovani imetniki Merkurjeve kartice zaupanja,

Obveščamo vas, da z dnem,  14. 4. 2022 stopijo v veljavo spremenjeni Splošni pogoji poslovanja za imetnike MERKURjeve kartice zaupanja. Spremenjene pogojesi lahko ogledate na spletni strani merkur.si ali v trgovskih centrih MERKUR.

MERKUR trgovina d.o.o.NOVO: Bon s popustom MKZ - sedaj tudi elektronsko!

V januarju 2021 smo pričeli s pošiljanjem elektronskih bonov s popustom MKZ tistim imetnikom, ki imajo v naši MKZ bazi zapisan elektronski naslov. V primeru, da vašega bona s popustom po pošti niste prejeli, vam svetujemo, da preverite tudi vaš e-poštni nabiralnik. V kolikor pa e-naslova v naši bazi še nimate in bi želeli bon s popustom prejemati elektronsko, nam pišite na kartica@merkur.si, da ga dodamo.

Veseli nas, da bomo skupaj naredili korak k varovanju naših gozdov in brezpapirnemu poslovanju.

Želite MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA?

Izdelajte si jo v nekaj minutah preko spleta.

Merkurjeva kartica zaupanja uporabnikom omogoča:

  • Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami*.
  • Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust.
  • Nakupi se na kartici seštevajo samodejno.
  • Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi tudi izbrane izdelke po ekskluzivno ugodni ceni, samo ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.

* Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo predračuna vgradnje, ponudbe, akontacije, plačilo varščine, ob nakupu tobačnih izdelkov in nakupu darilnih kartic Merkur ter drugih akcijah ali aktivnostih, kjer je to posebej opredeljeno.

PRIPOROČAMO POSEBEJ UGODEN KREDIT! Preverite posebno ponudbo potrošniških kreditov za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja. Izbirate lahko med različnimi dobami vračila kredita do vključno 7 let, najvišji znesek kredita pa je 15.000,00 EUR. Več si lahko preberete tukaj.

Kako pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Merkurjevo kartico zaupanja lahko brezplačno pridobi fizična oseba, starejša od 18 let. Pravne osebe kartice ne morejo pridobiti, saj jim je na voljo posebna Merkurjeva podjetna kartica.

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Izpolnite SPLETNO PRISTOPNO IZJAVO in prejeli boste e-MKZ kartico na svoj e-poštni naslovS to e-kartico potem kupujete v spletu ali v Trgovskih centrih MERKUR

Kartico lahko hitro in preprosto prejmete tudi na Info točkah v Trgovskih centrih MERKUR.

Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

Seštevanje nakupov

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami.

Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo predračuna vgradnje, ponudbe, akontacije, plačilo varščine, ob nakupu tobačnih izdelkov in nakupu darilnih kartic Merkur ter drugih akcijah ali aktivnostih, kjer je to posebej opredeljeno.

Večja zvestoba pomeni večji prihranek

Na vsake tri mesece (obračunsko obdobje) seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust po spodnji lestvici.

Lestvica
Seštevek vrednosti nakupov Bon v vrednosti
do 400,00 € prenesemo v naslednje obdobje, največ za obdobje enega leta
od 400,00 € do 1.250,99 € 8-25 € (2 %)
od 1.251,00 € do 2.500,99 € 37-75 € (3 %)
od 2.501,00 € do 3.750,99 € 100-150 € (4 %)
nad 3.751,00 € najmanj 187 € (5 %)

Obračun ugodnosti se vrši štirikrat letno.

Obračunska obdobja so:

  • I. od 1. januarja do 31. marca,
  • II. od 1. aprila do 30. junija,
  • III. od 1. julija do 30. septembra,
  • IV. od 1. oktobra do 31. decembra.

Najmanjša vrednost, na podlagi katere vam izdamo bon za popust, je 400,00 točk (praviloma je 1 točka = 1 EUR, razen ob posebnih akcijah, ko 1 EUR nakupa prinaša več točk). Stanje manjše od 400,00 točk, prenesemo v naslednje četrtletje, največ za obdobje enega leta. Vsak nakup pri seštevkih za izdajo bona upoštevamo enkrat.

Znesek nakupa z bonom mora biti večji ali enak od vrednosti bona. Vrednost unovčenega bona se ne šteje v vsoto nakupov za naslednje obračunsko obdobje. Bon je možno unovčiti do datuma navedenega na bonu. Po tem datumu unovčenje ni možno.

Prejeti bon ni unovčljiv pri nakupu: tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone, darilnih kartic in storitev z vgradnjo, po ponudbi.

Bon se ne sešteva z ostalimi kuponi oz. boni. Bon ni unovčljiv v franšiznih prodajalnah in Spletnem centru Merkur.

V primeru višje sile ali tehničnih težav, ki ovirajo nemoteno delovanje računalniškega oz. telekomunikacijskega sistema, Merkur imetnikom za čas sistemskih motenj žal ne more zagotoviti koriščenja ugodnosti iz naslova MKZ kartice.

Splošni pogoji in pogosta vprašanja

Seštevanje nakupov Merkurjeve kartice zaupanja

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami.

Več o seštevanju nakupov

Pogosta vprašanja in odgovori o Merkurjevi kartici zaupanja

1.1 Kako pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Merkurjevo kartico zaupanja lahko brezplačno pridobi fizična oseba, starejša od 18 let. Pravne osebe kartice ne morejo pridobiti, saj jim je na voljo posebna Merkurjeva podjetna kartica.

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Izpolnite SPLETNO PRISTOPNO IZJAVO in prejeli boste e-MKZ kartico na svoj e-poštni naslovS to e-kartico potem kupujete v spletu ali v Trgovskih centrih MERKUR

Kartico lahko hitro in preprosto prejmete tudi na Info točkah v Trgovskih centrih MERKUR.

Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

1.2 Kaj moram storiti, da pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Izpolnite SPLETNO PRISTOPNO IZJAVO in prejeli boste e-MKZ kartico na svoj e-poštni naslov. S to e-kartico potem kupujete v spletu ali v Trgovskih centrih Merkur. Kartico pa lahko hitro in preprosto prejmete tudi na Info točkah v Trgovskih centrih Merkur. Priporočamo, da se ob naslednjem nakupu v Merkurju oglasite najprej na informacijah, pridobite v parih minutah kartico, ki jo potem že uporabite pri nakupu ter takoj začnete z zbiranjem bonitete. Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

Vsa pogosta vprašanja

Splošni pogoji poslovanja za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja - veljavnost od 1. 4. 2023

Celotni splošni pogoji Merkurjeve kartice zaupanja (v nadaljevanju: MKZ kartica)

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja - veljavnost od 1. 1. 2024

Celotni splošni pogoji Merkurjeve kartice zaupanja (v nadaljevanju: MKZ kartica)

Splošni pogoji

Potrebujete našo pomoč?

Imate v zvezi z Merkurjevo kartico zaupanja vprašanje, predlog, pohvalo ali pripombo? 

Zaupajte nam:

  • na tel. št. 04 258 80 01 (vsak delavnik od 7.30 do 15.30)
  • po e-pošti z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Pokaži in prihrani

SOFT LOTUS 3 KG
-60% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

DETERGENT ZA PRANJE DUEL SOFT LOTUS 3 KG

Z Merkurjevo kartico zaupanja 5,69 € 14,23 €
Na zalogi
BLUE ANGEL 2.6 L
-50% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

MEHČALEC ZA PERILO DUEL BLUE ANGEL 2.6 L

Z Merkurjevo kartico zaupanja 4,50 € 8,99 €
Na zalogi
SOFTTOUCH 4/1 MODRA
-50% MKZ kartica

VEČNAMENSKA DEKORATIVNA ODEJA SOFTTOUCH 4V1 - MODRA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 24,99 € / kos 49,98 €
Na zalogi
HOODIE OTROŠKI RED XMAS &NOGAVICE
-50% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

OTROŠKI HOODIE ODEJA SVILANIT - XMASS + DARILO: NOGAVICE

Z Merkurjevo kartico zaupanja 29,99 € / kos 59,98 €
Na zalogi
HOODIE ODRASLI RED XMAS &NOGAVICE
-55% MKZ kartica

HOODIE ODEJA SVILANIT - XMASS + DARILO: NOGAVICE

Z Merkurjevo kartico zaupanja 31,49 € / kos 69,98 €
Na zalogi
HOODIE ODRASLI GREY &NOGAVICE
-55% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

HOODIE ODEJA SVILANIT - ANTRACIT + DARILO: NOGAVICE

Z Merkurjevo kartico zaupanja 31,49 € / kos 69,98 €
Na zalogi
BEATRICE 40X40 PRAZNIČNI
-40% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

DEKORATIVNI VZGLAVNIK BEATRICE WINTER - 40X40

Z Merkurjevo kartico zaupanja 9,99 € / kos 16,65 €
Na zalogi
BEATRICE 200X200 PRAZNIČNA
-40% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

DEKORATIVNA ODEJA BEATRICE WINTER - 200X200

Z Merkurjevo kartico zaupanja 34,99 € / kos 58,32 €
Na zalogi
DONNETA 6.5W RGB, DIM GLASB.SENZOR
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

TALNA SVETILKA DONNETA 6.5W RGB, DIM GLASB.SENZOR

Z Merkurjevo kartico zaupanja 22,49 € 29,99 €
Na zalogi
SET ŠT.11 6-DELNI-ROČAJ+ 2XVALJ+MREŽICA+2XČOPIČ
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

PRIBOR ZA PLESKANJE MTECH SET ŠT.11 6-DELNI-ROČAJ+ 2XVALJ+MREŽICA+2XČOPIČ

Z Merkurjevo kartico zaupanja 7,19 € / garnitura 8,99 €
Na zalogi
PLAN 15W, NW, DIM, L=90CM S STIKALOM
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

NADGRADNA SVETILKA LED E2 PLAN 15W, NW, DIM, L=90CM S STIKALOM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 23,99 € 29,99 €
Na zalogi
PLAN 15W, WW, DIM, L=90CM S STIKALOM
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

NADGRADNA SVETILKA LED E2 PLAN 15W, WW, DIM, L=90CM S STIKALOM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 23,99 € 29,99 €
Na zalogi
HAF2900D DVOJNA POSODA
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

CVRTNIK HISENSE HAF2900D DVOJNA POSODA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 152,91 € 169,90 €
Na zalogi
RVCLS144AB
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

ROBOTSKI SESALNIK HISENSE RVCLS144AB

Z Merkurjevo kartico zaupanja 539,91 € 599,90 €
Na zalogi
H20MOMS4HG
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

MIKROVALOVNA PEČICA HISENSE H20MOMS4HG

Z Merkurjevo kartico zaupanja 121,41 € / kos 134,90 €
Na zalogi
KITCHEN ROBOT MMC1005W GOR
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

KUHINJSKI ROBOT GORENJE MMC1005W

Z Merkurjevo kartico zaupanja 170,91 € 189,90 €
Na zalogi
RALPH 57W ČRNA WW
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

VISEČA SVETILKA RALPH 57W ČRNA WW

Z Merkurjevo kartico zaupanja 119,99 € 159,99 €
Na zalogi
ZLOŽLJIVA, VEČNAMENSKA 640X605X820MM
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

HOBBY DELOVNA MIZA TACTIX ZLOŽLJIVA, VEČNAMENSKA 640X605X820MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 19,99 € / kos 24,99 €
Na zalogi
300 DELNA GARNITURA Z DVEMA NASTAVKOMA
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

SET UNIVERZALNIK VIJAKOV TORX 300 KOS + 2 NASTAVKA T20,25

Z Merkurjevo kartico zaupanja 13,27 € / garnitura 17,69 €
Na zalogi
MIXBOXMAXI SET METRIČNIH ZAV=285KOS
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

MIXBOX MEDI SET METRIČNIH VIJAKOV V ZAVITKU JE 285 KOS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 10,94 € / zavitek 14,59 €
Na zalogi
MIXBOXMAXI HIŠNI SET ZAV=515KOS
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

MIXBOX MEDI HIŠNI SET V ZAVITKU JE 515 KOS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 10,94 € / zavitek 14,59 €
Na zalogi
SET VIJAKOV IN VLOŽKOV ZAV=550KOS
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

SET VIJAKOV IN ZIDNIH VLOŽKOV V ZAVITKU JE 550 KOS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 20,09 € / zavitek 26,79 €
Na zalogi
PREMIUM CLIC 2 SUNNY BELI 1239X212X4.5 MM
-15% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

VINIL PLOŠČA, LVT SENSO PREMIUM CLIC 2 SUNNY BELI 1239X212X4.5 MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 29,74 € / m2 34,99 € / m2 Paket 62,45 €
Na zalogi
30W ECONOMY LINE SMD ČRN S SENZORJEM
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka

LED ZUNANJI REFLEKTOR COMMEL 30W ECONOMY LINE SMD ČRN S SENZORJEM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 19,99 € 24,99 €
Na zalogi
LINEA BELA 5L
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

NOTRANJA ZIDNA BARVA LINEA BELA 5 L

Z Merkurjevo kartico zaupanja 7,59 € / kos 9,49 €
Na zalogi
FRAME XL HRAST 3 KOS 300X300X117 MM
-30% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

LESENA POLICA FRAME XL HRAST 3 KOS 300X300X117 MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 20,99 € 29,99 €
Na zalogi
PROFISET8 DS18DBSL + BBG18DSL2
-5% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

AKUMULATORSKI SET HIKOKI PROFISET8 DS18DBSL + G18DSL2

Z Merkurjevo kartico zaupanja 329,99 € 349,99 €
Na zalogi
BLITZ K 207 KROM
-30% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

ARMATURA ZA POMIVALNO KORITO BLITZ K 207 V KROM BARVI

Z Merkurjevo kartico zaupanja 97,29 € 138,99 €
Na zalogi
FAMBOROUGH 5XE27 LES
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

VISEČA SVETILKA-LESTENEC EGLO FAMBOROUGH 5XE27 LES

Z Merkurjevo kartico zaupanja 110,99 € 147,99 €
Na zalogi
BPSX6737E13BG
-4% MKZ kartica
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka

VGRADNA PEČICA GORENJE BPSX6737E13BG

Z Merkurjevo kartico zaupanja 479,90 € / kos 499,90 €
Na zalogi
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov