Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Merkurjeva kartica zaupanja

Navigacija
mkz

Merkurjeva kartica zaupanja je namenjena vsem našim kupcem, ki  opravljate nakupe v Merkurju in ste zato za izkazano zaupanje nagrajeni z dodatnimi prihranki.

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo za vaš življenjski stil.

NOVO: Vašo Merkurjevo kartico zaupanja lahko po novem uporabite kar preko vašega mobilnega telefona.
Vse kar morate narediti je, da se registrirate v Moj račun , vpišete številko vaše kartice in zgenerirala se vam bo e-kartica (zavihek MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA). Želimo vam uspešno zbiranje bonitet!

NAGRADNA IGRA: Oktoberfest s Philipsom v Merkurju

Nagradna igra je končana. 

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje. Nagrajenca nagradne igre bomo objavili na tem mestu v petek, 15. 11. 2019.

Nagradna igra

Pravila nagradne igre najdete TUKAJ.

Želimo vam čim več sreče!

Točilni aparat

Merkurjeva kartica zaupanja uporabnikom omogoča:

  • Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami*.
  • Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust.
  • Nakupi se na kartici seštevajo samodejno.
  • V okviru akcije "Pokaži in prihrani" imate na voljo izbrane izdelke po ekskluzivno ugodni ceni, samo ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.

* Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo predračuna vgradnje, ponudbe, akontacije, plačilo varščine, ob nakupu tobačnih izdelkov in nakupu darilnih kartic Merkur ter drugih akcijah ali aktivnostih, kjer je to posebej opredeljeno.

PRIPOROČAMO! Preverite posebno ponudbo potrošniških kreditov za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja. Izbirate lahko med različnimi dobami vračila kredita do vključno 7 let, najvišji znesek kredita pa je 15.000 EUR. Več si lahko preberete tukaj


Kako pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Merkurjevo kartico zaupanja lahko brezplačno pridobi fizična oseba, starejša od 18 let. Pravne osebe kartice ne morejo pridobiti, saj jim je na voljo posebna Merkurjeva podjetna kartica.

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Pristopni obrazec je na voljo na informacijah v vseh Merkurjevih trgovskih centrih. Priporočamo, da se ob naslednjem nakupu v Merkurju oglasite najprej na informacijah, pridobite v parih minutah kartico, ki jo potem že uporabite pri nakupu ter takoj začnete z zbiranjem bonitete.

Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

Do kartice v 3 korakih

Trgovski center

1. Obiščite najbližji trgovski center Merkur.

Izpolni obrazec

2. Na informacijah izpolnite obrazec.

Kartica zaupanja

3. Dobite kartico in jo takoj začnete uporabljati.


Seštevanje nakupov

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami.

Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo predračuna vgradnje, ponudbe, akontacije, plačilo varščine, ob nakupu tobačnih izdelkov in nakupu darilnih kartic Merkur ter drugih akcijah ali aktivnostih, kjer je to posebej opredeljeno.

Večja zvestoba pomeni večji prihranek

Na vsake tri mesece (obračunsko obdobje) seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust po spodnji lestvici.

Obračun ugodnosti se vrši štirikrat letno.

Obračunska obdobja so:

  • I. od 1. januarja do 31. marca,
  • II. od 1. aprila do 30. junija,
  • III. od 1. julija do 30. septembra,
  • IV. od 1. oktobra do 31. decembra.

Najmanjša vrednost, na podlagi katere vam izdamo bon za popust, je 400 €. Nakupe, manjše od 400 €, prenesemo v naslednje četrtletje, največ za obdobje enega leta. Vsak nakup pri seštevkih za izdajo bona upoštevamo enkrat.

Znesek nakupa z bonom mora biti večji ali enak od vrednosti bona. Vrednost unovčenega bona se ne šteje v vsoto nakupov za naslednje obračunsko obdobje. Bon je možno unovčiti do datuma navedenega na bonu. Po tem datumu unovčenje ni možno.

Prejeti bon ni unovčljiv pri nakupu: tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone, darilnih kartic in storitev z vgradnjo, po ponudbi.

Bon se ne sešteva z ostalimi kuponi oz. boni. Bon ni unovčljiv v franšiznih prodajalnah in Spletnem centru Merkur.

V primeru višje sile ali tehničnih težav, ki ovirajo nemoteno delovanje računalniškega oz. telekomunikacijskega sistema, Merkur imetnikom za čas sistemskih motenj žal ne more zagotoviti koriščenja ugodnosti iz naslova MKZ kartice.


Pogosta vprašanja in odgovori


Splošni pogoji


Kontakt

Imate v zvezi z Merkurjevo kartico zaupanja vprašanje, predlog, pohvalo ali pripombo? 

Zaupajte nam:

  • na tel. št. 04 258 80 01 (vsak delavnik od 7.30 do 15.30)
  • po e-pošti z izpolnitvijo spodnjega obrazca: