• Natisni

Ročno orodje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Izvijači

Klešče in pincete

Kladiva, macole in primeži

Noži, škarje in luknjači

Garniture orodij

Zidarsko in pleskarsko orodje

Mizarsko orodje

Ostala namenska orodja

Sekači in prebijači

Viličasti in obročni ključi

Raglje in nasadni ključi

Imbus in cevni ključi

Ostali ključi

Pile, ščetke

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 5420
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 5420
1 2 3 4 5

Ročno orodje

Ali doma veliko popravljate in poprimete za vsako delo? Če ste pravi domači mojster, v svojem domu uredite in vzdržujte delavnico. Zbirka orodja naj vsebuje nekaj osnovnih kosov za pomoč pri vzdrževanju stanovanja ali hiše.

Najpogostejše opravilo je odvijanje in privijanje vijakov, zato potrebujete primerne izvijače z različnimi konicami. Lahko so križni ali ploščati, kupite pa jih posamezno ali v setu. Sete sestavljajo različni nastavki in osnovni ročaji ali pa ima vsak nastavek svoj ročaj.

Velikokrat boste potrebovali tudi kladivo. Na voljo so tesarska, zidarska, pečarska in plastična kladiva. Pazite, da bo ročaj omogočal dober oprijem. Dodatni manjši pripomočki za priročno in enostavno rezanje različnih materialov so v ponudbi široka izbira nožev za lepenko, olfa nožev in dodatnih rezil. Pri prenovi boste zagotovo potrebovali tudi strugalnik za odstranjevanje barve, pelikan škarje, škarje za vse materiale, ščipalke za beton, vakuumski nosilec in rezilnik za steklo.

Tako za domače kot za profesionalne mojstre je na voljo pleskarsko in zidarsko orodje. Med zidarjevimi pripomočki se znajdejo gladilne žlice, žage za siporex, zidarske žlice, zidarska ponev in aparat za keramične ploščice. Za mizarske obrtnike so na voljo vsa ustrezna orodja in pripomočki – različni modeli žag, spon, dleta in leseni čepi.

Za različna domača opravila ponujamo širok nabor namenskih orodij. Če želite očistiti kanalizacijo, vam priporočamo žico za kanalizacijo, pri čiščenju dimnika pa izberite ustrezno dolžino držala za žične ščetke.

Pri delu uporabite predpasnik, da ne boste umazali svojih oblačil in zaščitne pripomočke za varno uporabo orodja in strojev. Preverite, kakšno orodje sodi v domačo delavnico

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 3487 € 0 € do 3487 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BAHCO (382)
 2. BOSCH (112)
 3. CONMETALL (11)
 4. DE WALT (1)
 5. DZS (5)
 6. EDDING (25)
 7. EINHELL (1)
 8. FUMASI (40)
 9. KAUFMANN (55)
 10. KRMELJ (40)
 11. LEATHERMAN (10)
 12. LYRA (8)
 13. MEGLIČ (22)
 14. MQ (75)
 15. MTECH (246)
 16. MUFLON (2)
 17. OLFA (10)
 18. ONSITE (3)
 19. OXFORD (1)
 20. PENTEL (7)
 21. PROWIN (105)
 22. ROTHENBERGER (1)
 23. STAEDTLER (6)
 24. STAPLES (1)
 25. STRŽINAR (17)
 26. TACTIX (12)
 27. UNIOR (3898)
 28. XINGSHENG (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.