Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Hranilniki energije

20 izdelkov

PRENOSNI HRANILNIK REM POWER PBEM 600E
HRANILNIK EL. ENERGIJE BLUETTI EP500PRO PRENOSNA POLNILNA POSTAJA
PRENOSNI HRANILNIK REM POWER PBEM 1800E
PRENOSNI HRANILNIK REM POWER PBEM 2400E
JACKERY EXPLORER 240 PRENOSNA POLNILNA POSTAJA - 240WH
JACKERY EXPLORER 500 PRENOSNA POLNILNA POSTAJA - 518WH
HRANILNIK EL. ENERGIJE ECOFLOW RIVER 2 PRO 768WH

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Zagotovite si zanesljiv vir energije kjerkoli in kadarkoli s hranilniki električne energije, kjer ločimo prenosne hranilnike električne energije, električne polnilne postaje in stacionarne baterijske hranilnike električne energije. Več

Hranilniki električne energije

Zagotovite si zanesljiv vir energije kjerkoli in kadarkoli s hranilniki električne energije, kjer ločimo prenosne hranilnike električne energije, električne polnilne postaje in stacionarne baterijske hranilnike električne energije.

Kaj je razlika med hranilniki električne energije?

Prenosni hranilniki električne energije so postaje, ki nam zagotavljajo nemoteno polnjenje naprav v naravi, na delovnem mestu oziroma povsod, kjer nimamo dostopa do klasične električne energije. Ne glede na to, ali ste na izletu v naravi, kampirate v divjini, ali na delovnem mestu, kjer nimate dostopa so klasične električne energije in potrebujete rezervno energijo v sili, vam bodo prenosni hranilniki zagotovili potrebno energijo.

Električna polnilna postaja je idealna za uporabo doma, na delovnem mestu ali v vozilih, ki omogočajo hitro in učinkovito polnjenje vaših elektronskih naprav. Zanesljiva in enostavna za uporabo, je postaja odlična izbira za vsakodnevno rabo.

Baterijski hranilniki električne pa omogoča neprekinjeno napajanje izbranih naprav (porabnikov) v času izpadov elektro-energetskega omrežja.  V primeru, da že imate nameščeno sončno elektrarno, z namestitvijo hranilnika povečate stopnjo samooskrbe z električno energijo proizvedeno iz lastne sončne elektrarne. Viški dnevno proizvedene električne energije se shranjujejo v hranilnik, le-to pa lahko nato koristimo v nočnem času ali času zmanjšane proizvodnje sončne elektrarne.

Za več informacij glede hranilnikov električne energije, nakupu in montaži si lahko preberete tukaj.

V Merkurjevi ponudbi boste našli modele prenosnih hranilnih postaj Bluetti, Jackery, Rem Power in EcoFlow. Poleg tega so prenosni hranilniki opremljeni s sodobno tehnologijo, ki zagotavlja varno in učinkovito polnjenje, ne glede na vrsto naprave, solarnega panela ali vozila. Izberite kakovostne prenosne hranilnike električne energije za brezskrbno potovanje in delo.

Ne čakajte več! Odkrijte ponudbo prenosnih hranilnikov energje že danes in poskrbite, da boste vedno pripravljeni na vse izzive, ki vam jih prinaša vsakdanje življenje.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.