• Natisni

Moški brivniki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 33
1 2 3 4
Akcija
MOŠKI BRIVNIK PHILIPS S7310/12
-23%

MOŠKI BRIVNIK PHILIPS S7310/12

Cena: 169,99 €

Akcijska cena: 129,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 40,00 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 33
1 2 3 4

Moški brivniki

Da bo vaš izgled vedno urejen, vam priporočamo nakup brivskega aparata. Izbirate lahko med brivnikom na akumulator, baterije ali omrežje. Njegova uporaba je enostavna, učinek pa bo zadovoljil marsikatero damo. Za še bolj dovršen izgled si preglejte tudi ponudbo izdelkov za nego telesa in oblikovalnikov brade.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 410 € 0 € do 410 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BRAUN (13)
  2. PHILIPS (13)
  3. REMINGTON (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.