Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Električni kotli

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Pri izbiri ustreznega načina ogrevanja vašega domovanja, igrajo pomembno vlogo številni dejavniki. Med njimi predvsem onesnaževanje okolja, stroški nakupa energenta, način gradnje hiše in tudi vaše želje oz. potrebe. Več

Električni kotli

Pri izbiri ustreznega načina ogrevanja vašega domovanja, igrajo pomembno vlogo številni dejavniki. Med njimi predvsem onesnaževanje okolja, stroški nakupa energenta, način gradnje hiše in tudi vaše želje oz. potrebe.

Ker je nabor ogrevalnih sistemov velik in je velikokrat težko izbrati najbolj optimalnega, s katerim bi zadovoljili vse potrebe. Zatorej, da bo izbira nekoliko lažja, smo v Merkurju za vas pripravili številne nasvete iz področja ogrevanja. Priporočamo, da jih pregledate, saj boste zagotovo našli kakšno še nepoznano informacijo in uporabne trike.

Električne kotle je možno uporabljati kot samostojno napravo ali v kombinaciji s plinskim kotlom in kaminom. Pri ogrevanju z takšnim tipom kotla bomo veliko naredili za okolje. Saj ta način ogrevanja ne prinese onesnaževanja okolja s škodljivimi emisijami. Izkoristek energije pa je skoraj stoodstoten.

Inovativne tehnične lastnosti zagotavljajo brezhibno, tiho in varno delovanje. Električni kotli so zasnovani tudi za talno ogrevanje in omogočajo vzporedno delovanje z drugim grelnim sistemom.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01