Električni kotli

Filtriraj
Filtriraj

Električni kotli

Pri izbiri ustreznega načina ogrevanja vašega domovanja, igrajo pomembno vlogo številni dejavniki. Med njimi predvsem onesnaževanje okolja, stroški nakupa energenta, način gradnje hiše in tudi vaše želje oz. potrebe.

Ker je nabor ogrevalnih sistemov velik in je velikokrat težko izbrati najbolj optimalnega, s katerim bi zadovoljili vse potrebe. Zatorej, da bo izbira nekoliko lažja, smo v Merkurju za vas pripravili številne nasvete iz področja ogrevanja. Priporočamo, da jih pregledate, saj boste zagotovo našli kakšno še nepoznano informacijo in uporabne trike.

Električne kotle je možno uporabljati kot samostojno napravo ali v kombinaciji s plinskim kotlom in kaminom. Pri ogrevanju z takšnim tipom kotla bomo veliko naredili za okolje. Saj ta način ogrevanja ne prinese onesnaževanja okolja s škodljivimi emisijami. Izkoristek energije pa je skoraj stoodstoten.

Inovativne tehnične lastnosti zagotavljajo brezhibno, tiho in varno delovanje. Električni kotli so zasnovani tudi za talno ogrevanje in omogočajo vzporedno delovanje z drugim grelnim sistemom.

Are Your Sure?

Exit