• Natisni

Mokro - suhi sesalniki

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 3
na stran
Št. zadetkov: 3

Mokro - suhi sesalniki

Poskrbite za čist in urejen dom. Pri gospodinjskih opravilih si pomagajte z učinkovitimi sesalniki, ki bodo očistili vsak kotiček in s katerimi boste hitro in enostavno opravili delo.

Mokro suhe sesalnike lahko poleg suhega sesanja uporabite tudi za sesanje tekočin. Nekateri modeli so namenjeni uporabi v delavnicah ali kleteh, drugi pa so primerni za zahtevnejše površine, kot so mehke talne obloge in preproge.

Mokro suhi sesalniki istočasno sesajo, čistijo in sušijo. Ponašajo se z ločenima zbiralnikoma za čisto ter umazano vodo in s svojim delovanjem odstranijo bakterije ter alergene v prostoru.

Prašni delci se v mokrih sesalnikih odlagajo v posodo z vodo, ki je tudi filter in preprečuje, da bi mikrodelci in prah uhajali nazaj v prostor. Zaradi vodnega filtra ni potrebno kupovati vrečk, pred uporabo pa vanj le nalijemo vodo.

Strokovnjaki mokro-suhe sesalnike priporočajo predvsem alergikom in astmatikom.

Mokro - suhi sesalniki združujejo prednosti obeh tipov sesalnikov. Zato je z njim mogoče sesati na moker ali suh način. Njegova uporaba je zelo učinkovita in enostavna. Naj sesanje ne bo več mučno hišno opravilo, ampak naj z novim sesalnikom postane zabavno opravilo, ki bo zaradi učinkovitosti aparata hitro opravljeno. Preglejte še ostalo ponudbo aparatov, ki vam bodo olajšali  še druga hišna opravila. 

Če potrebujete nasvet za izbiro sesalnika, preglejte namige naših strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 445 € 0 € do 445 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. GORENJE (1)
  2. PHILIPS (1)
  3. ZELMER (1)

MOČ

  1. 1700 W (1)
  2. 1800 W (1)
  3. 500 W (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.