• Natisni

Mokro - suhi sesalniki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 3
na stran
Št. zadetkov: 3

Mokro - suhi sesalniki

Poskrbite za čist in urejen dom. Pri gospodinjskih opravilih si pomagajte z učinkovitimi sesalniki, ki bodo očistili vsak kotiček in s katerimi boste hitro in enostavno opravili delo.

Mokro suhe sesalnike lahko poleg suhega sesanja uporabite tudi za sesanje tekočin. Nekateri modeli so namenjeni uporabi v delavnicah ali kleteh, drugi pa so primerni za zahtevnejše površine, kot so mehke talne obloge in preproge.

Mokro suhi sesalniki istočasno sesajo, čistijo in sušijo. Ponašajo se z ločenima zbiralnikoma za čisto ter umazano vodo in s svojim delovanjem odstranijo bakterije ter alergene v prostoru.

Prašni delci se v mokrih sesalnikih odlagajo v posodo z vodo, ki je tudi filter in preprečuje, da bi mikrodelci in prah uhajali nazaj v prostor. Zaradi vodnega filtra ni potrebno kupovati vrečk, pred uporabo pa vanj le nalijemo vodo.

Strokovnjaki mokro-suhe sesalnike priporočajo predvsem alergikom in astmatikom.

Mokro - suhi sesalniki združujejo prednosti obeh tipov sesalnikov. Zato je z njim mogoče sesati na moker ali suh način. Njegova uporaba je zelo učinkovita in enostavna. Naj sesanje ne bo več mučno hišno opravilo, ampak naj z novim sesalnikom postane zabavno opravilo, ki bo zaradi učinkovitosti aparata hitro opravljeno. Preglejte še ostalo ponudbo aparatov, ki vam bodo olajšali  še druga hišna opravila. 

Če potrebujete nasvet za izbiro sesalnika, preglejte namige naših strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 470 € 0 € do 470 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. GORENJE (1)
  2. PHILIPS (1)
  3. ZELMER (1)

MOČ

  1. 1700 W (1)
  2. 1800 W (1)
  3. 500 W (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.