• Natisni

Pritrdilna tehnika

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Pritrdilna tehnika za lahke obremenitve

Pritrdilna tehnika za težke obremenitve

Posebna pritrdila

Kemična pritrdila

Ostala pritrdila

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Pritrdilna tehnika

Želite na steno pritrditi visečo kuhinjsko omarico in vas je strah, da čez čas ne bo več stabilno pritrjena zaradi težke obremenitve številnih krožnikov? Ne skrbite! Ker je veliko domačih mojstrov, ki se srečajo s številnimi preprekami pri svojem delu, smo za vas zbrali številne nasvete o mojstrskih opravilih. Preglejte kateri nasvet bo odgovoril na vaše vprašanje in se naučite nekaj novega!

Za pritrjevanje najrazličnejših predmetov na steno pa so ustrezni elementi pritrdilne tehnike. Te se delijo na pritrdila za lahke obremenitve, za težke obremenitve, posebna, kemična in ostala. Kakšno pritrdilo boste izbrali pa je seveda odvisno od predmeta, ki ga želite obesiti.

Da se boste izognili postrani izvrtanim ali prevelikim luknjam, okrušenemu zidu okoli lukenj in še drugim težavam, uporabite ustrezen akumulatorski (vrtalni) vijačnik, občasno pa za to opravilo lahko uporabite tudi vrtalnik.

Pritrdila za lahko obremenitve so sestavljena iz zidnega vložka, ki je plastičen, in vijaka. Že sama delitev pove, da takšen način pritrdila prenese lažje obremenitve, torej kakšne slike in druge lažje predmete.

Za težje obremenitve pa se uporabljajo zatezna sidra, ki so kovinske sestave. Njihova moč je večja, zato lahko prenesejo večjo težo, kot so kakšne kuhinjske omarice, ki bodo kasneje močno obložene.

Odločite se lahko tudi za posebna pritrdila ali pa kemična – zanje boste potrebovali kartušo, ki bo vijak močno pritrdila v zidu.

Med posebnimi pritrdili boste našli natezne vijake in spone različnih dimenzij.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 41 € 0 € do 41 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CONMETALL (3)
  2. FISCHER (117)
  3. MTECH (44)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.