• Natisni

Termoizolacije

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Stiropor

Estrudirani polistiren (xps)

Steklena volna

Kamena volna

Folije

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 561
1 2 3 4 5
Akcija
STEKLENA VOLNA ZA STROP URSA DF 39 10 CM PAL=270 M2, ZAV=9 M2
-20%
Akcija
STEKLENA VOLNA ZA STROP URSA DF 39 15 CM PAL=180 M2, ZAV=6 M2
-20%
Akcija
STEKLENA VOLNA ZA STROP URSA DF 39 5 CM PAL = 540 M2, ZAV=18 M2
-20%
Akcija
STEKLENA VOLNA ZA STROP URSA SF 34 10 CM PAL=161.28M2, ZAV=6.72M2
-20%
Akcija
STEKLENA VOLNA ZA STROP URSA SF 34 16 CM PAL=100.8 M2, ZAV=4.2 M2
-20%
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 561
1 2 3 4 5

Termoizolacije

Prenavljate starogradnjo ali ste se odločili, da si boste zgradili prav lastno hišo. Hiša mora biti ustrezno izolirana, saj vam le tako omogoča ugodno bivanje v njej. Če boste imeli dobro izoliran dom, boste pri ogrevanju porabili le toliko kot potrebujete, da so prostori ustrezno ogreti. Pri slabi termoizolaciji pa bo šlo veliko kurjave »skozi okno«, vaši stroški pa bodo posledično višji. Poleg tega pa slaba termoizolacija lahko skozi čas pusti trajne posledice na vseh prostorih in predmetih v hiši.

Na toplotno zaščito vpliva debelina toplotne izolacije in koeficient toplotne prevodnosti materialov. Na trgu boste našli široko ponudbo termoizolacijskih materialov, ki so lahko organski ali anorganski. Najbolj popularni termoizolacijski materiali so polistiren, steklena in kamena volna.

Tudi v Merkurju vam ponujamo številne različne materiale, kateri je najbolj primeren za vaš dom, pa je odvisno od številnih dejavnikov. Odločite se lahko za stiropor, estrudirani polistiren, stekleno volno, kameno volno ali različne folije.

Vse zgoraj naštete materiale je možno dobiti v različnih dimenzijah – širini, dolžini ali debelini. Prav tako pa si jih sami lahko še obrežete po obliki, da bo le ta ustrezno zatesnila vaše domovanje.

Imate o termoizolaciji še kakšno dodatno vprašanje? Potem vam predlagamo, da si pregledate še naše nasvete o gradnji, saj boste zagotovo izvedeli še kaj novega in si s pomočjo nasvetov odgovorili na zastavljena vprašanja.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 51 € 0 € do 51 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BAUMIT (3)
 2. DEMIT (1)
 3. FRAGMAT (3)
 4. FRAGMAT TIM (150)
 5. IZOTERM PLAMA (6)
 6. JUB (125)
 7. KNAUFINSULATION (143)
 8. MQ (10)
 9. ROFIX (1)
 10. TERVOL (6)
 11. URSA (53)
 12. URSAXPS (16)
 13. WEBER (11)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.