• Natisni

Termoizolacije

Popust velja od 11. 4. do 31. 5. 2017 za stekleno volno KNAUFINSULATION in URSA na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije.

Stiropor

Estrudirani polistiren (xps)

Steklena volna

Kamena volna

Folije

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 444
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 444
1 2 3 4 5

Termoizolacije

Prenavljate starogradnjo ali ste se odločili, da si boste zgradili prav lastno hišo. Hiša mora biti ustrezno izolirana, saj vam le tako omogoča ugodno bivanje v njej. Če boste imeli dobro izoliran dom, boste pri ogrevanju porabili le toliko kot potrebujete, da so prostori ustrezno ogreti. Pri slabi termoizolaciji pa bo šlo veliko kurjave »skozi okno«, vaši stroški pa bodo posledično višji. Poleg tega pa slaba termoizolacija lahko skozi čas pusti trajne posledice na vseh prostorih in predmetih v hiši.

Na toplotno zaščito vpliva debelina toplotne izolacije in koeficient toplotne prevodnosti materialov. Na trgu boste našli široko ponudbo termoizolacijskih materialov, ki so lahko organski ali anorganski. Najbolj popularni termoizolacijski materiali so polistiren, steklena in kamena volna.

Tudi v Merkurju vam ponujamo številne različne materiale, kateri je najbolj primeren za vaš dom, pa je odvisno od številnih dejavnikov. Odločite se lahko za stiropor, estrudirani polistiren, stekleno volno, kameno volno ali različne folije.

Vse zgoraj naštete materiale je možno dobiti v različnih dimenzijah – širini, dolžini ali debelini. Prav tako pa si jih sami lahko še obrežete po obliki, da bo le ta ustrezno zatesnila vaše domovanje.

Imate o termoizolaciji še kakšno dodatno vprašanje? Potem vam predlagamo, da si pregledate še naše nasvete o gradnji, saj boste zagotovo izvedeli še kaj novega in si s pomočjo nasvetov odgovorili na zastavljena vprašanja.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 43 € 0 € do 43 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BAUMIT (3)
 2. DEMIT (1)
 3. FRAGMAT (3)
 4. FRAGMAT TIM (146)
 5. IZOTERM PLAMA (8)
 6. JUB (124)
 7. KNAUFINSULATION (83)
 8. MQ (10)
 9. ROFIX (1)
 10. TERVOL (4)
 11. URSA (9)
 12. URSAXPS (16)
 13. WEBER (8)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.