Galerija kopalniških ambientov

Dan se prične in konča v kopalnici. Zato je še kako pomembno, da se v njej dobro počutimo. Oglejte si nove linije keramičnih ploščic in izbirajte med tistimi, ki so vam blizu po barvi, stilu in karakterju.

... za pravo ceno
... za vse, ki sledite trendom
... za najbolj zahtevne

Želiš postati sam svoj mojster?

Ne glede na velikost kopalnice ste lahko kreativni in uporabite ploščice različnih formatov, barv, motivov, bordur in mozaikov … Vendar pozor, za dober rezultat je potrebno upoštevati določena pravila.

Želite prenoviti vašo staro kopalnico?

Hitro in enostavno. Prepustite delo našim strokovnjakom.

Naroči se na brezplačen 3D izris!

ZAKAJ prijava na 3D izris!

  • Rezervacija termina prilagojena vašemu času,
  • deležni ste individualne obravnave,
  • prejmete brezplačen* 3D izris -

Z izpolnitvijo obrazca prejmete 100 % NEOBVEZUJOČ KLIC, ki vodi do:

  • termina za izris kopalnice,
  • strokovnega svetovanja,
  • kopalnice vaših sanj.

Več ...

Izbirajte med več kot 2.500 izdelki.Zakaj izbrati Merkur?

Pestra izbira

V naši ponudbi boste izbirali med več kot 2.500 izdelki kopalniških elementov.

Svetovanje in 3D izris

Naši usposobljeni prodajalci vam bodo strokovno svetovali in vam za lažjo odločitev brezplačno zrisali vašo kopalnico.

Obročno plačevanje

Celotne stroške prenove vaše kopalnice lahko plačate na obroke.

Nakup z vgradnjo

Prihranek pri nakupu izdelkov z vgradnjo zaradi nižje davčne stopnje.

Več ...

Od ideje do rešitve

Bi radi prenovili kopalnico pa nimate ideje kakšna naj bi bila? Dovolite, da vas navdušimo! Poglejte slike, ki prikazujejo najnovejše trende in zagotovo boste dobili idejo za vašo novo kopalnico. Na naši spletni strani smo pripravili nekaj predlogov izrisov kopalnic, ki smo jih razdelili v tri kategorije: Standard, Popular in Selected. Zakaj za prenovo kopalnice izbrati Merkur? Naši usposobljeni prodajalci vam bodo strokovno svetovali in vam za lažjo predstavo vaše nove kopalnice naredili brezplačni 3D izris. Stroške prenove vaše kopalnice lahko razporedite, saj vam nudimo plačilo na obroke. Prav tako lahko prihranite pri nakupu izdelkov z vgradnjo zaradi nižje davčne stopnje. V Merkurju boste našli najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Pri nas vam nudimo vse, da bo vaša kopalnica kot iz sanj. Kakovostne kopalniške inštalacije so predpogoj za zadovoljnega uporabnika. Zagotovite si pravi grelnik vode (električni ali kombinirani). V ponudbi imamo različne vrste sifonov, ventilov, zračnikov ter lepil in mas za keramiko. Izbira stenskih in talnih keramičnih ploščic je široka, zato boste zagotovo našli pravo barvo, velikost in vzorec. V Izbrani ponudbi sanitarne keramike boste našli pravi umivalnik, wc školjko, pisoar in seveda kad in kabino za prhanje. Prav tako imamo v Merkurju masažne kadi in kabine, če si želite masaže. Na vas čaka tudi velik izbor armatur. Ne pozabite razmisliti, kakšen kopalniški blok ali omarico potrebujete. Ponudba le-teh je iz različnih materialov in barv. Izbrana kopalniška galanterija pa bo vašo kopalnico dokončno popestrila. V naši ponudbi boste našli različne kopalne zavese s katerimi boste zaščitili vašo kad in kopalnico pred nepotrebnim pršenjem vode med tuširanjem, kopalniške preproge, ogledala in ostali kopalniški pribor: dozirnik za milo, držalo za wc papir, držalo za brisače, lonček za zobne ščetke in mnoge druge. Naj bo vaša kopalnica opremljena v stilu, ki ga ima samo Merkur!


Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj