• Natisni

Kopalniške in sanitarne armature

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Enoročne armature

Dvoročne armature

Elektronske armature

Termostatske armature

Časovne armature

Armature za vodo

Kroglične armature

Prhe in dodatki

Podometni tuš seti

Pribor

Vezne cevi

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 936
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 936
1 2 3 4 5

Pestra izbira pip oz. kopalniških armatur!

Oprema kopalnice ni dovršena brez kakovostnih armatur. Pri manj kakovostnih se hitro pojavijo težave. Dobra tehnika delovanja armatur bo prispevala k boljši izkušnji.

Ko izbirate kopalniške in sanitarne armature, bodite pozorni na vhodni pritisk vode, temperaturo vode, pretočni pritisk vode in način priprave tople vode. Odločitve za nakup prilagodite dolžini kopalniških armatur in velikosti kopalnice, saj lahko ustvarjajo različne učinke.

Armature se med seboj ločijo po dizajnu, glede na prevladujoč stil opreme v kopalnici pa lahko izberete rustikalne, moderne in klasične. Enoročajne pipe vsebujejo samo en ročaj, s katerim regulirate toploto vode in jakost curka. Samodejno uravnavanje temperature vode lahko dosežete s termostatskimi armaturami, ki omogočajo večje udobje med prhanjem. Primerne so za kadi in kabine. Elektronske pipe bodo s senzorjem zaznale bližino rok, z njimi pa bo poraba vode manjša, saj se ugasnejo takoj, ko umaknemo dlani.

Za minimalistično opremljene kopalnice izberite podometni tuš set, s čimer ne boste imeli velikih kopalniških armatur. Na zunaj bo tako viden le ročaj za vodo s pokrivno ploščo ter statična ali ročna prha, celotna konstrukcija armature pa bo skrita v steni.

Za umivanje celotnega telesa lahko poskrbite s kadmi ali tuši, prilagodite pa tudi izbiro prh. Na voljo so enojne razpršilne prhe, prha dež, dvojne ali večkratne prhe z več kot eno brizgalno glavo, ročne prhe in prha telesni sprej, ki je montirana v steno.


Merkurjeva ponudba obsega izbiro enoročajnih pip (armatur), dvoročajnih pip (armatur), termostatske armature, časovne armature, kroglične armature, dodatke za prho (ročna prha, cev za prho), podometne tuš sete, pribor in vezne cevi.

Za vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo armatur poskrbite za čistočo – obloge vodnega kamna lahko odstranite tako, da armaturo ovijete s staro krpo, namočeno v limonov sok ali kis. Zmehčane obloge lahko po nekaj urah odstranite z zobno ščetko.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1999 € 0 € do 1999 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALVEUS (26)
 2. ARMAL HIDRA (3)
 3. ARMAL NOVA (1)
 4. ARMAL ORIA (2)
 5. ARMAL PETRA (2)
 6. ARMAL VILA (1)
 7. ARMAL VIZIA (1)
 8. BIVA (15)
 9. BLITZ (48)
 10. BRINOX (67)
 11. CISAL (18)
 12. CROMA (1)
 13. ECOSTAT (1)
 14. ENRO (13)
 15. FOCUS (3)
 16. GROHE (151)
 17. HANSGROHE (100)
 18. HENKEL (2)
 19. ITALMIX (15)
 20. KEMPERLE (11)
 21. KLEČ (35)
 22. KOVINA (17)
 23. LIV (12)
 24. METRIS (2)
 25. METRIS NEW (2)
 26. MINES-IB (4)
 27. MINES-TEAM (3)
 28. MQ (37)
 29. PRESTIGE (1)
 30. PROJECT (1)
 31. STIL (2)
 32. TALIS (1)
 33. TALIS E2 (2)
 34. TALIS S2 (2)
 35. UNITAS (200)
 36. VAFRA (110)
 37. WEGGA (1)
 38. ZDEŠAR (13)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.