• Natisni

Lakirane omarice

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Lakirane omarice

Kako enostavno in učinkovito shraniti vse izdelke, ki jih potrebujemo za negovanje telesa, čiščenje prostorov in drugih pripomočkov? Mi vam predlagamo nakup lakiranih omaric. Te so različnih oblik, izgleda in izdelave iz različnih materialov. Glede na prostor, ki je na voljo izberete lahko pokončne ozke omarice, viseče stenske omarice z ogledalom ali brze njega, izberete pa lahko tudi omarico z lijakom.

Njihova prednost je učinkovito shranjevanje vseh majhnih predmetov, za katere ne želimo, da so videni vsakemu, ki vstopi v kopalnico. Večina omaric omogoča enostavno in tiho zapiranje vratc.

Ne veste kako bi kopalnico opremili, katere barve uporabiti? Predlagamo vam, da si preberite naše nasvete s področja kopalnic. Malo vam bodo razbistrili misli in glavo ter vam prikazali jasno sliko, da se boste lažje odločili katere elemente potrebujete in katere ne. Zagotovo boste izvedeli marsikatero novo informacijo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 682 € 0 € do 682 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (11)
  2. FEROTEHNA (7)
  3. GORENJE KOPALNICE (1)
  4. IOTTI (2)
  5. KOLPA SAN (43)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.