• Natisni

Senčila

Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Preberi nasvete

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Merkurjevi praktični nasveti

Preberite odlične Merkurjeve nasvete za izbiro ali uporabo izdelkov. Med našimi nasveti boste našli tudi razna priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite pri denarju. Lotite se domačih projektov. Z našimi nasveti in namigi boste izbrali prave izdelke, vaša vsakodnevna opravila pa bodo enostavna.

Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite.

Preberite nasvete.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 48
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 48
1 2 3 4 5

Senčila

Obožujete sonce? Kljub temu, da je določena količina sončne svetlobe nujna za nastajanje vitamina D v telesu, pa poskrbite in zaščitite svoje zdravje. Pri tem vam lahko poleg kozmetičnih preparatov pomaga tudi fizična zaščita, kot so senčniki. Lahkotno počutje in lepo vreme nas v pomladnih in poletnih dnevih zvabita iz stanovanj in domov v naravo ali okolico doma. Prijetno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, zabavno otroško igranje – vse to so aktivnosti, ki so še lepše v stiku z naravo.

Če se veliko zadržujete na domačem vrtu, poležavate na ležalnikih ali organizirate piknike, poskrbite za zaščito pred sončnimi žarki.

S senčniki boste na lahek način zagotovili senco, v kateri se boste prijetno ohladili. Glede na svoj vrtni prostor, teraso ali balkon oz. prostor, kjer želite zagotoviti senčenje, premislite o primernem senčniku. Izbira pravega senčnika vam bo poleg sence omogočila tudi privarčevanje pri stroških klimatiziranja prostorov, saj boste pasivno ohladili prostore. Nasproti poletju pa boste pozimi zimsko sonce lahko uporabili kot izvor za ogrevanje prostorov. Senčniki ščitijo, senčijo, zagotavljajo barvno usklajenost, hkrati pa doprinesejo k dekorativnemu učinku v prostoru.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli senčnikov – balkonskimi, kasetnimi, polkasetnimi in zglobnimi; in tipi – markiza, rolo in senčnik. Preživljanje časa na prostem je lahko prijetno kljub kapljicam dežja, saj senčila vsebujejo vodoodporni premaz, UV zaščita pa poskrbi za čim daljšo obstojnost vzorčastega ali enobarvnega tekstila.

Izbiro prilagodite velikosti prostora, ki ga želite pokriti in skladno s temi izbirajte med kvadratnimi, okroglimi in pravokotnimi senčili. Ogrodja senčil so kovinska ali aluminijasta, njihov mehanizem pa je ročni ali motorni. Za tople dneve izberite dobro senčilo in se nadejajte poletnih užitkov!

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 670 € 0 € do 670 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BRUNNER (2)
 2. CN CONTINETAL (1)
 3. DERBY (2)
 4. DOPPLER (10)
 5. LESLI (3)
 6. MQ (24)
 7. URAL (6)
Prikaži manj   Prikaži več  

BARVA

 1. BELA (2)
 2. BEŽ (11)
 3. METAL (1)
 4. MULTI COLOR (2)
 5. ORANŽNA-SIVA-BELA (3)
 6. RAZLIČNE BARVE (1)
 7. RJAVA (2)
 8. RUMENA-BELA (2)
 9. RUMENA-SIVA-BELA (4)
 10. ŠAMPANJEC (1)
 11. SIVA (6)
 12. SIVA ANTRACIT (4)
 13. SORT. (1)
 14. TERRACOTA (1)
 15. ZELEN (2)
 16. ZELENA (1)
 17. ZELENA-BEŽ-BELA (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

MATERIAL

 1. POLIESTER 220G/M2 S PU PREMAZOM (1)
 2. POLIESTER 280G/M2 S PU PREMAZOM IN UV ZAŠČITO (9)
 3. POLIESTER 300G/M2 S PU PREMAZOM IN UV ZAŠČITO (4)

MATERIAL OGRODJA

 1. ALU (4)
 2. KOVINA (5)

OBLIKA

 1. KVADRATNI (1)
 2. OKROGLI (7)
 3. PRAVOKOTNI (1)

POGON

 1. MOTORNI IN ROČNI (4)
 2. ROČNI (10)

PREMER

 1. 200 CM (3)
 2. 240 CM (2)
 3. 280 CM (1)
 4. 300 CM (1)
 5. 300X200 CM (1)
 6. 300X300 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

MODEL

 1. BALKONSKA (1)
 2. KASETNA (3)
 3. POLKASETNA (1)
 4. ZGLOBNA (9)

DIMENZIJA (DXŠ)

 1. 150X200 CM (1)
 2. 200X150 CM (3)
 3. 250X130 CM (1)
 4. 300X200 CM (3)
 5. 400X250 CM (6)
Prikaži manj   Prikaži več  

TIP SENČILA

 1. MARKIZA (14)
 2. PODSTAVEK ZA SENČNIK (11)
 3. SENČILO, DRUGO (1)
 4. SENČNIK (22)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.