• Natisni

Sodi

Mlini

Stiskalnice

Oprema za kletarje in vinograde

Škafi in banjice

Brente

Kadi

Posode za kisanje

Ročke

Vedra

Zaboji

Črpalke

Pletenke

Vinogradništvo in sadjarstvo

Obožujete jesensko trgatev? Pred odhodom na trgatev se dobro pripravite, založite s hrano, povabite dobro družbo in izberite primerno opremo, s katero bo obiranje in predelava sadja lažja in hitrejša aktivnost.

Če boste obirali grozdje, naj vam pomagalo pripomočki iz široke ponudbe v Merkurjevih centrih. Jesenske opravke boste nemoteno opravljali s sodi, enološkimi pripomočki, vezicami, lijaki, motornimi škropilnicami in drugimi pripomočki, ki vam koristijo v vinogradu in domačem vrtu.

Radi pridelujete domače vino in sokove? Uporabite pripomočke, s katerimi boste lažje iztisnili sok iz sočnih plodov. V Merkurjevi ponudbi so na voljo mlini različnih oblik in velikosti, stiskalnice in sodi za shranjevanje. Mlinčki bodo vaše delo olajšali, izdelki pa bodo zdržali dolgoletno uporabo, saj so pripravljeni iz materialov, ki so toplotno odporni in ob stiku z vodo ne zarjavijo. Ko sadje pretvorite v tekočino, jo shranite v posode in cisterne, ki so primerne za shranjevanje vina in sadnih sokov. Ostale pridelke lahko shranjujete v škafe, lesene in plastične posode ter banjice, pri obiranju pa si pomagajte tudi z brento, v kateri bo prenašanje plodov enostavno.

Po koncu trgatve posebno pozornost namenite varnemu skladiščenju v pletenkah. Te steklene posode za vino so prepletene s PVC mrežo, ki vsebino ščiti pred toploto in svetlobo.

Pri pripravah na trgatev naj vam pomaga Merkurjev nasvet, kjer preberite, česa vsega ne smete pozabiti in se podučite o nekaterih trikih pri obiranju. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1700 € 0 € do 1700 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGRO (5)
 2. ALPINA (1)
 3. GOMARK (2)
 4. GRIFO (6)
 5. KITEK (5)
 6. KZ KRKA (3)
 7. LEVSTEK (3)
 8. MALERIČ (22)
 9. MATABI (1)
 10. PLANA (38)
 11. PLASTENKA (7)
 12. PLASTIK (11)
 13. PLASTIME (2)
 14. ROTO (10)
 15. SSS (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.