• Natisni

Svetila

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Stropne svetilke

Viseče svetilke

Stenske svetilke

Talne svetilke

Namizne svetilke

Svetilke za otroško sobo

Plafonjere

Reflektorji

Vgradne svetilke

Zunanje svetilke

Senzorska in delavniška svetila

Ostalo

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 2790
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 2790
1 2 3 4 5

Osvetlite vaše bivalne prostore s svetili iz Merkurja!

V domu je poleg zadostne količine naravne svetlobe pomembno tudi načrtovanje osvetlitve. Svetila izberite glede na prostor in njegovo namembnost.

Kuhinja je prostor za pripravo hrane, zato je pomembno, da načrtujemo funkcionalno in ambientalno osvetlitev. Kuhinjski prostor mora biti dovolj osvetljen, da lahko kuhinjska dela opravljamo natančno in pozorno. Dobrote, ki jih boste pripravili v kuhinji, v miru pojejte v jedilnici, kjer naj bo miza glavni objekt osvetlitve prostora. Svetloba v jedilnici naj bo topla, saj bi ostro usmerjena svetloba lahko delovala moteče.

V dnevni sobi izberite ambientalno osvetlitev in usmerjeno svetlobo za osvetlitev slike in branje. Če veliko gledate televizijo, preprečite ekstremne kontraste v jakosti svetlobe in vire svetlobe postavite v ozadje televizije.
Natančno načrtujte osvetlitev spalnice, saj v njej preživimo veliko časa tudi, ko ne spimo. Dobro osvetlite garderobni prostor, za ustvarjanje vzdušja pa bo najboljša posredna svetloba. Za branje v postelji uporabite namizne ali stenske svetilke, ki bodo najboljše z vrtljivimi reflektorji.

Pričnite na kopalnico gledati kot na prostor za sproščanje, temu primerno pa jo tudi osvetlite. V mislih imejte varnost, da bo na kopalniških tleh dobro vidno kakršnakoli voda na tleh. Nad ali ob ogledalu uporabite svetilke z močno in razpršeno svetlobo, na stropu pa vgradite svetilke z usmerjeno svetlobo. Sproščujočo posredno svetlobo lahko dosežete z LED trakovi hladne ali tople svetlobe ali trakovi spreminjajočih se barv.

Če imate doma pisarno ali delovni kotiček, lahko svetlobo zagotovite s talnimi ali namiznimi svetilkami, s katerimi bo prostor postal razgiban in dinamičen. Namizne in talne svetilke lepo delujejo tudi kot dekorativni element pri študijskem in pisarniškem delu.

Izbire svetil se lahko lotite tudi glede na tip svetila. V Merkurjevi ponudbi je na voljo široka izbira svetil vseh vrst, primernih za različne namene in prostore, pa tudi zunanjost in okolico doma.

Stropna svetila so primerna za vse vrste prostorov – spalnice, hodnike, kopalnice, kuhinje in dnevne sobe. Lahko so zelo nevpadljive ali pa predstavljajo poseben okras. Zagotavljajo nežno svetlobo in so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah. V dnevnih prostorih lahko izobesite lestence, ki prostoru dodajo poseben šarm in eleganco. Klasična ali moderna svetila naj se prilagajajo vašemu stilu in načinu življenja, hkrati pa naj dopolnijo splošno opremo prostora.

Če stopite iz notranjosti hiše, pa si oglejte tudi ponudbo za zunanjo osvetlitev. Svetila lahko pritrdite na hišne zidove, trpežni materiali pa bodo zagotovili odpornost na zunanje vplive. Zunanjost lahko osvetlite tudi z reflektorji, s katerimi bo viden vhod in dovoz do hiše. Z zunanjimi svetili lahko vašemu okrasnemu vrtu in dvorišču dodate poseben čar ter poudarite najlepše dele vašega doma in okolice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 809 € 0 € do 809 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALPCOM (114)
 2. BOSCH (6)
 3. COMMEL (36)
 4. DE WALT (4)
 5. EGLO (1024)
 6. ELEKTROMATERIAL (18)
 7. EMOS (89)
 8. ESTO (2)
 9. ESTO LIGHTING (418)
 10. EURO M (4)
 11. FEROTEHNA (197)
 12. GENERAL ELECTRIC (4)
 13. GLOBO (30)
 14. HOROZ ELECTRIC (19)
 15. LUXEM (83)
 16. MENTES (51)
 17. METABO (3)
 18. OSRAM (20)
 19. PERENZ (14)
 20. PHILIPS (570)
 21. SITECO (1)
 22. STEINEL (19)
 23. TEM (1)
 24. VARIO (44)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.