• Natisni

Osnovni gradbeni izdelki in les

Akcija! 10 % popust na izbrano strešno kritino ESAL

AKCIJA! 10 % popust na izbrano strešno kritino ESAL do 31. 7. 2017 na zalogi oz. do prodaje zalog. Popusti ne veljajo za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani". Ne velja v franšiznih prodajalnah.

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Gradbene surovine

Strešna kritina

Opažne plošče in elementi

OSB in ISB plošče

Opeka, prizme

Malte in ometi

Dimniški elementi

Žagan les in letve

Žlebovi in dodatki za žleb

Gradbeno orordje in naprave

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Osnovni gradbeni elementi in les

Se odločate za prenovo? Boste zgradili svoje lastno domovanje? Potem ste prišli na pravo mesto. V Merkurju vam ponujamo vse, kar boste potrebovali za gradnjo. Našli boste najosnovnejše izdelke kot tudi tiste bolj posebne in manj univerzalne.

Vsako gradbeno delo potrebuje številne gradbene surovine – od mivke, peska, cementa do gašenega apna in soli. Torej ne rabite se lotiti velike in zahtevne prenove, da bi potrebovali eno od zgoraj naštetih surovin. Če tudi ste otrokom samo postavili nov peskovnik ali pa na dvorišču položili nove tlakovce, boste našli vse na enem mestu.

V Sloveniji smo še vedno navajeni, da so naše hiše trdno grajene in kakovostne. Čeprav teke gradnje v tujini ne prakticirajo, pa je pri nas še vedno največkrat uporabljena gradnja s pomočjo opek in prizem. Odločite se lahko za betonski blok, izolacijsko ploščo, ognjevzdržno opeko in drugimi izdelki.

Vaše novo domovanje je potrebno tudi ustrezno pokriti. Izberite pravo strešno kritino za vaš dom. Med seboj se razlikujejo po sestavi, dimenzijah in načinu polaganja. Izbirate lahko tudi med številnimi barvami strešne kritine. Cenovno ugodna je tegola ali skodla, nekateri uporabljajo tudi valovitko ali pa betonsko kritino najrazličnejših oblik. Za ustrezno pritrditev strešne kritine potrebujete tudi za to oblikovane žeblje. Streho opremite še s primernimi žlebovi in dodatki zanje, prav tako na nanjo dodajte še dimnik. Preglejte naš nabor izdelkov, da bo njegovo oblikovanje čim enostavnejše.

Ne veste kako se lotiti gradbenega dela? Potem si preberite naše nasvete, ki smo jih pripravili samo za vas. Z njimi želimo olajšati marsikatero opravilo, ki ga želite opraviti sami. Zato smo pripravili številne trike in namige, da bo še tako zahtevno delo za vas potekalo hitro in enostavno, končni izgled vaših izdelkov pa bo zavidanja vreden.

Za obnovo ali novogradnjo boste velikokrat potrebovali tudi OSB in IBS plošče, žagan les in letve. Nikakor pa opravil ne bo mogoče postoriti brez gradbenega orodja in naprav. Opremite se s številnimi vedri, mešalnikom betona, zagotovo boste potrebovali tudi samokolnico. Prostor, kjer se bodo gradbena dela začela, ustrezno zavarujte, saj si boste tako zagotovili ustrezno varnost, nemoteno delo, ljudje okoli vas pa bodo obveščeni, da na zavarovanem področju in priporočljivo gibanje.

Preberite tudi nasvete za gradnjo, s katerimi boste lažje opravili gradbeniška dela. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1300 € 0 € do 1300 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGEPAN (1)
 2. AGLES (43)
 3. ALTRAD-LIV (1)
 4. BAUMIT (1)
 5. BIVA (16)
 6. BRAMAC (291)
 7. CREATON (2)
 8. DU PONT (2)
 9. ESAL (35)
 10. ETERNIT (8)
 11. FRAGMAT (7)
 12. GERARD (14)
 13. GOREC (19)
 14. GORIŠKE OPEKARNE (2)
 15. GRADBENI MATERIALI (2)
 16. GUTTA (38)
 17. IGM ZAGORJE (3)
 18. IPO BETON (14)
 19. JEWE (6)
 20. JUB (1)
 21. KEMA (13)
 22. KGZ LOGATEC (5)
 23. KURIVO (6)
 24. LAFARGE (1)
 25. LIV-KOLESA (3)
 26. MQ (25)
 27. NORITEC (2)
 28. OBLAK COMMERCE (9)
 29. POLPLAST (9)
 30. ROFIX (1)
 31. ROSER (7)
 32. SALONIT (2)
 33. SCHIEDEL (128)
 34. STRŽINAR (2)
 35. ŠUŠTERŠIČ (115)
 36. TEGOLA CANADESE (36)
 37. TERMOTOP (2)
 38. TONDACH (41)
 39. WIENERBERGER ORMOŽ (65)
 40. YTONG (33)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.