OPAŽNA PLOŠČA 27 MM 2000X500X27 MM A-KLASA KOS=1 M2 PAL= 40 M2

OPAŽNA PLOŠČA 27 MM 2000X500X27 MM A-KLASA KOS=1 M2 PAL= 40 M2

Šifra izdelka:
3092019
Ocena:
100% of 100
Opažne plošče so visokokakovostne troslojne lesene plošče, narejene iz lesa smreke in jelke iz slovenskih gozdov ter obojestransko prevlečene z vročo melaminsko smolo.
40,99 € / kos
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
OPAŽNA PLOŠČA 27 MM 2000X500X27 MM A-KLASA KOS=1 M2 PAL= 40 M2
40,99 €

Podrobnejši opis

Opažne plošče so visokokakovostne troslojne lesene plošče, narejene iz lesa smreke in jelke iz slovenskih gozdov ter obojestransko prevlečene z vročo melaminsko smolo.

 • Lepilo in barva ekološko neoporečna.
 • Večkratna uporaba.
 • Zašitena z vodoodpornim premazom.

Opažne plošče odlikuje odlična kvaliteta, vzdržljivost ter možnost večkratne uporabe. Opažne plošče so izdelane iz smrekovega in jelovega lesa. Lepljene so z melaminskimi lepili in so odporne na vlago in vodo. Vsa lepila in barve so ekološko neoporečni. Opažne plošče so sestavljene iz skrbno izbranih letev za zunanji sloj iz masivnega lesa (ustrezajo sortirnem razredu S10 po SIST DIN 4047:2009 oz. C24 po SIST EN 338:2004) ter iz prečno položenega sloja sredice, ki je zaprta z okvirjem. Opažne plošče so zaščitene z vodoodpornim premazom. Proizvedeni opažne plošče so skladne s standardom EN 19553. Visoko kakovost opažnih plošč zagotavlja redna kontrola proizvodnje ki je predpisana z navedenim standardom. Opažne plošče so izdelane v dolžinah 970-1000-1500-2000-2500-3000 mm. Teža: 12,5 kg/kvadratni meter Pri izdelavi opažnih načrtov oz. pri sami izdelavi opažev je potrebno upoštevati navodila proizvajalca ter ustrezne standarde s tega področja. Opažne plošče se lahko uporabljajo le za izdelavo opažev. Uporaba v kakršnekoli druge namene (npr. za sestavne dele nosilnih konstrukcij zgradb) ni predvidena oz. dovoljena. Proizvajalec opažnih plošč zagotavlja ustreznost oz. garancijo le za izdelke ki bodo uporabljeni skladno z navodili v ustreznih pogojih. Opažne plošče potrebujejo čiščenje in nego površine za dolgo življensko dobo, priporočeno je skladiščenje v suhih pokritih prostorih ali v pvc foliji. Pri skladiščenju na prostem je priporočljivo plošče pokriti s folijo. Skrbno ravnanje z izdelki podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Pred vsako uporabo je plošče potrebno vizualno pregledati. Mehansko poškodovane plošče in plošče, pri katerih so vidne poškodbe lepljenih stikov, je potrebno zavreči. Plošče se zavrže oz. odlaga skladno s predpisi, ki urejajo odlaganje odpadkov. Opažne plošče se običajno pakira v širini ene plošče , na podporah višine 70 mm, v paketih po 25 ali 40 kosov (44 kosov za kontejnerje). Zložaje se pokrije s folijo in poveže s PVC trakom. Površina je rumene barve, robovi so lahko sivo ali rumeno barvani.Uporabljajo se predvsem za opaženje betonskih konstrukcij, zaradi njihove izjemne funkcionalnosti pa jih lahko uporabljamo tudi za druge namene.

Tehnične podrobnosti

Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Mnenja kupcev
 1. Izdelek je skladen z pričakovanji
  Ocena izdelka
  100%
  Ker sem izdelek nujno rabil sem se odločil za naročilo prek interneta.
  Vse je bilo OK, le čas nakupa je trajal malo dlje zaradi zdravstvene
  situacije ki je trenutno prisotna.

  Lp Miro

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit