• Natisni

Notranja vrata

AKCIJA! 20 % popust na notranja vrata in podboje LESNA od 9. 2. do 6. 3. na zalogi oz. do prodaje zalog. Popust velja za furnir, CPL in REKORD program, ne velja za DEKOR program, CDL prečni hrast in REKORD 11. Ne velja za izdelke, vključene v druge Merkurjeve akcije.

Notranja vrata

Če preurejate ali opremljate dom, lahko prostore poživite z vrati, ki se bodo prilegala stilu opreme, potrebam in načinu življenja. Vrata pomembno sooblikujejo prostor, zato pazite, da se ujemajo z ostalo opremo in barvami prostora.

Pred izbiro vrat premislite, v kakšnem prostoru se bodo nahajala. Če gre za temne prostore, bodo svetla vrata ali notranja vrata s steklom optično povečala prostor in prepuščala svetlobo. Steklena vrata so uporabna tudi na prehodih iz enega prostora v drugega.

Za pravilno izbiro vrat morate poznati širino in višino odprtine ter debelino zidu, hkrati pa moramo pred nakupom določiti smer odpiranja vrat. V Merkurjevi ponudbi so na voljo kovinska in lesena vrata, ki jih lahko namestite v stanovanjskih, poslovnih in kletnih prostorih.

Naj bodo vrata prijeten dodatek vašim prostorom. Preberite nasvete Merkurjevih strokovnjakov za pomoč pri urejanju doma in mojstrskih opravilih.  

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 353 € 0 € do 353 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (8)
  2. LESNA (76)
  3. LIP (40)
  4. MQ (24)
  5. NOVOFERM (11)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.