• Natisni

Dodatki

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Preberi nasvete

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Merkurjevi praktični nasveti

Preberite odlične Merkurjeve nasvete za izbiro ali uporabo izdelkov. Med našimi nasveti boste našli tudi razna priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite pri denarju. Lotite se domačih projektov. Z našimi nasveti in namigi boste izbrali prave izdelke, vaša vsakodnevna opravila pa bodo enostavna.

Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite.

Preberite nasvete.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Dodatki za vrtno pohištvo

Ob koncu lepih in toplih dni poskrbite za primerno shranjevanje vrtne garniture in pohištva, saj boste s tem pripomogli k vzdrževanju predmetov, ti pa vam bodo dobro služili še v naslednjih letih. Mize, stole, gugalnice, ležalnike in druge predmete za uživanje na vrtu ali terasi lahko pospravite v garažo, pri pospravljanju blazin, prevlek in drugega tekstila pa uporabite zabojnike. V zabojnike spravite blazine in jih postavite kar na vrt ali v okolico hiše – številni so prilagojeni in primerni za postavitev ob dom. Zabojnike lahko uporabite na prostem, hkrati pa vsebujejo tudi odprtine za zračenje. Prenašate jih lahko brez težav, saj imajo praktične ročaje za prenašanje in rokovanje, kolesa za lažje premikanje in čvrst pokrov. Zabojniki so odporni na vremenske razmere, zato jih lahko skozi vse letne čase obdržite na vrtu in dopolnite izgled vaše okolice. So večnamenski, saj jih lahko uporabite tudi kot klop za sedenje in druženje. Če že imate izbrano vrtno garnituro, bodite pozorni na to, da ima večina priložen ujemajoč se zaboj za shranjevanje. Tako bo izbran prostor – vrt, terasa ali balkon, urejen v enotnem slogu. Namesto zabojnikov lahko v Merkurjevi ponudbi poiščete tudi prevleke ustreznih dimenzij, ki bodo poskrbele, da bo vrtna garnitura še dolgo let v dobrem stanju in je vremenski vplivi ne bodo dosegli ter uničevali. Prevleke so primernejše za tiste, ki na vrtu ali okolici nimajo dovolj prostora za shranjevanje večjih predmetov, saj prevleke zasedejo občutno manj prostora. Če boste primerno skrbeli za svojo vrtno garnituro, jo boste lahko ob lepih dnevih preprosto odkrili ali vzeli iz zabojnika, in takoj bo pripravljena za uporabo ob prijetnem druženju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 160 € 0 € do 160 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (1)
  2. LESLI (5)
  3. SCAB (2)

LINIJA

  1. SCAB (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.