• Natisni

APARAT ZA VAKUUMIRANJE STATUS HV 500 HOMEVAC

Šifra izdelka: 2473580

Cena:
119,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 7 dneh
Moč: 200 W, ? avtomatsko vakuumiranje(aparat zavakuumira živilo in sam prekine proces vakuumiranja, ko je dosežen prednastavljen podtlak.)? ročno vakuumiranje za vakuumiranje občutljivih in mehkih živil(proces vakuumiranja ustavimo ročno, ko ocenimo, da je izsesanega dovolj zraka)? funkcija vakuumiranja vakuumskih posod in drugih Statusovih pripomočkov s priloženim priključkom? prostor za rolo folije? nož za rezanje folije? preventivni zbirnik tekočine? enostavna uporaba

  • Podaljšana obstojnost živil. Narejeno v Sloveniji.
  • Priložene vak. vrečke in set vak. pripomočkov.

Model BV500 se odlično obnese pri vsakodnevnem vakuumiranju manjših količin živil - v vakuumskih vrečkah in v vakuumskih posodah. Omogoča priročno in zdravo shranjevanje živil v vsakem gospodinjstvu. Prednosti in lastnosti: ? avtomatsko vakuumiranje (aparat zavakuumira živilo in sam prekine proces vakuumiranja, ko je dosežen prednastavljen podtlak.) ? ročno vakuumiranje za vakuumiranje občutljivih in mehkih živil (proces vakuumiranja ustavimo ročno, ko ocenimo, da je izsesanega dovolj zraka) ? funkcija vakuumiranja vakuumskih posod in drugih Statusovih pripomočkov s priloženim priključkom ? prostor za rolo folije ? nož za rezanje folije ? preventivni zbirnik tekočine ? enostavna uporaba Komplet vključuje: ? vakuumski aparat ? 1 ožja folija v roli širine 200 in dolžine 1500 mm ? 1 širša folija v roli širine 280 in dolžine 1500 mm ? 3 male vrečke, dimenzij 200 x 280 mm ? 3 velike vrečke, dimenzij 280 x 360 mm ? priključek za vakuumiranje posod ? ročni nož za rezanje folije ? navodila za uporabo

Tehnične specifikacije

VRSTA VARILNIKA VAKUUMSKI
MOČ 200 W
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj