Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Galaxy Tab

Dodatki za tablične računalnike

16 izdelkov

DODATEK ZA TABLIČNI RAČ. LOGITECH SLIM FOLIO PRO
DODATEK ZA TABLIČNI RAČ. LOGITECH SLIM FOLIO PRO (IPAD PRO 12.9)
DODATEK ZA TABLIČNI RAČ. BLACKVIEW MAGNETIC S PEN GEN2STYLUS PISALO ZA TAB 18

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Za tablične računalnike in e-bralnike obstaja veliko različnih dodatkov, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo in funkcionalnost naprav. Spodaj so nekateri pogosti dodatki, ki pripomorejo k boljši uporabnosti artiklov. Več

Dodatki za tablične računalnike in e-bralnike

Za tablične računalnike in e-bralnike obstaja veliko različnih dodatkov, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo in funkcionalnost naprav. Spodaj so nekateri pogosti dodatki, ki pripomorejo k boljši uporabnosti artiklov.

Ovitki in torbice

Pomagajo zaščititi tablični računalnik ali e-bralnik pred praskami, udarci in umazanijo.

Zaščitno in prostiodsevno steklo

Pomagajo zmanjšati bleščanje in odseve na zaslonu, kar je še posebej pomembno pri uporabi na soncu.

Zaščitno steklo pripomore k zaščiti pred praskami in poškodbami zaslona.

Dodatna baterija in pomnilni kabli

Zunanje baterije vam omogočajo podaljšanje avtonomije naprave, kar je še posebej koristno na potovanjih. Pomnilni kabel lahko kupite ločeno ali v kompletu z vtično enoto. Običajno je kabel in vtična enota USB, ki pa je standardizirani in se uporabljajo za polnjenje in prenos podatkov med napravami. Obstaja več vrst USB priključkov in kablov, od katerih so najpogostejš:

  • USB-A: To je tradicionalni USB priključek, ki ga večina ljudi pozna. Uporablja se za povezavo s prenosniki, računalniki, polnilniki in drugimi napravami.
  • USB-B: Ta priključek je manj pogost in se običajno uporablja na napravah, kot so tiskalniki in nekateri stari zunanji trdi diski.
  • Micro USB: Majhen in tanek priključek, ki se pogosto uporablja za polnjenje starejših pametnih telefonov, tablic, e-bralnikov in drugih naprav.
  • USB-C: Moderen in univerzalen priključek, ki ga najdemo na številnih sodobnih napravah, vključno s pametnimi telefoni, prenosniki, tablicami, fotoaparati in drugimi elektronskimi napravami. USB-C omogoča hitro polnjenje in prenos podatkov ter je reverzibilen, kar pomeni, da ga lahko priključite v poljubni smeri.

Stojala in nosilci

Stojala za tablične računalnike omogočajo postavitev tablice v različne kote za boljše udobje pri gledanju ali pisanju. Nekateri zaščitni ovitki imajo poleg funkcije zaščite tudi močnost postavitve kot nosilec in omogočajo uporabljanje tablice / bralnika v različnih pozicijah. Nosilci za e-bralnike so priročni za branje brez držanja naprave v roki.

Pisala in peresa za zaslone na dotik

Peresa vam omogočajo bolj natančno pisanje in risanje po zaslonu. Brezžična pisala so primerna tako za tablične računalnike, kot ebralnike in telefone.

Brezžične tipkovnice

So uporabne za lažje pisanje, še posebej, če uporabljate tablični računalnik kot nadomestek prenosnika. Nekatere brezžične tipkovnice vam omogočajo priklop direktno na tablični računalnik. Običajno se napajajo ločeno.

Brezžični zvočniki ali slušalke

Za izboljšanje zvočne izkušnje med gledanjem filmov ali poslušanjem glasbe se lahko na tablični računalnik povežete preko Bluetooth povezave na zvočnik ali uporabljate bluetooth sklušalke. Tako zvočniki, kot slušalke pa so uporabni tudi za uporabo na drugih napravah. Brezžične slušalke lahko uporabljate tudi za zasebno poslušanje glasbe ali "branje" audioknjig.

Pred nakupom dodatkov bodite pozorni in preverite, ali so združljivi s specifično napravo, ki jo uporabljate.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01