Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Urejen videz

Epilatorji

Prikazanih 1-23 od 25 izdelkov

EPILATOR PHILIPS BRE740/10
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 9-720
-30%
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 9-030 3D
Odprema v 24 urah
Akcija - 50% Epilator Braun Silk-epil 5-500
EPILATOR PHILIPS BRE710/00
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 9-9002 3D
-30%
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 9-705
-35%
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 5-820
-20%
Odprema v 24 urah
EPILATOR PHILIPS BRE245/00
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 3-3420
-45%
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 5-050
Odprema v 24 urah
EPILATOR PHILIPS BRE735/00
-25%
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 7-060
Odprema v 24 urah
EPILATOR PHILIPS BRP506/00
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 5-620
-30%
EPILATOR BRAUN SE 810 BEAUTY FACE
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 9-030
Odprema v 24 urah
EPILATOR BRAUN SILK-EPIL 3-202

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Epilatorji so že vrsto desetletij zelo priljubljen pripomoček za osebno nego. Odstranjevanje nadležnih dlačic z epilatorji je namreč zelo hitro in enostavno, hkrati pa upočasni njihovo rast in jih zredči ter naredi tanjše. Delujejo tako, da ... Več

Epilatorji

Epilatorji so že vrsto desetletij zelo priljubljen pripomoček za osebno nego. Odstranjevanje nadležnih dlačic z epilatorji je namreč zelo hitro in enostavno, hkrati pa upočasni njihovo rast in jih zredči ter naredi tanjše. Delujejo tako, da dlačice izpulijo skupaj s korenino, zato pa koža ostane gladka dlje časa, tudi do štiri tedne.

Prednosti uporabe epilatorja

 • Koža je gladka in brez dlak dlje časa, kot pri britju z brivnikom ali navadno britvico.
 • Epilacija je hiter in enostaven postopek odstranjevanja dlak. Za depilacijo nog boste potrebovali približno 15 minut.
 • Z epilatorjem lahko odstranite dlake s skoraj vseh predelov telesa.
 • Z redno depilacijo dlake postanejo tanjše, mehkejše in šibkejše.
 • Zaradi majhne velikosti ga lahko vzamete s seboj na potovanja.
 • Epilator kože ne poškoduje in ne draži, zato je zelo varen za uporabo.

Lastnosti epilatorjev

Na voljo je pestra ponudba različnih epilatorjev priznanih blagovnih znamk. Izbirate lahko med različnimi modeli in njihovimi karakteristikami, ki so predstavljene v nadaljevanju.

Način polnjenja

V ponudbi boste našli dva različna načina polnjenja epilatorja. Oba imata določene prednosti, sami pa se odločite, kaj vam je bolj pomembno:

 • Epilatorji na električni kabel: ne potrebujejo polnjenja in imajo neomejen čas delovanja
 • Brezžični epilatorji z akumulatorjem: omogočajo depilacijo pri kateri vas ne bo oviral električni kabel. Njihovo polnjenje v povprečju traja približno 90 minut, akumulator pa bo deloval več kot eno uro.
 • Epilatorji na baterije: ravno tako omogočajo brezžično delovanje. Prednost njihove uporabe je v tem, da za svoje delovanje ne potrebujejo električne vtičnice, zato so še posebej primerni za potovanja.

Odpornost na vodo

Večino brezžičnih epilatorjev lahko uporabljate tudi med tuširanjem ali pa na mokri koži, saj so vodoodporni. Mnogi menijo, da je odstranjevanje dlačic, kadar imate mokro kožo, manj boleče, saj so pore in mešički razširjeni in se zato dlaka lažje odstrani.

Dodatni nastavki

Marsikateremu epilatorju so poleg epilacijske glave dodani tudi različni nastavki, ki so namenjeni masaži, britju in depilaciji obraza ter občutljivejših predelov telesa. Vsem pa sta dodana ščetka za čiščenje, s katero enostavno odstranite nabrane dlačice in priročna torbica, v katero lahko pospravite vse nastavke ter epilator.

Število pincet

Epilatorji se razlikujejo med številom pincet, ki se nahajajo na vrtljivi glavi. Največ epilatorjev ima 40 pincet, ki se vrtijo in med tem odstranjujejo dlačice. Širša površina vrtljive glave ter večje število pincet omogočata hitrejšo depilacijo, saj zajemata večjo površino kože ter več dlačic naenkrat. 

Material pincet epilatorja

Pincete na epilatorju so lahko narejene iz nerjavečega jekla ali pa iz keramike. Slednje so še posebej primerne za začetnice, saj so še posebej nežne do kože.

Hitrost delovanja

Nekateri epilatorji imajo več stopenj hitrosti delovanja. Največkrat pa lahko izbirate med dvema hitrostma. Hitrejše vrtenje glave omogoča hitro in učinkovito epilacijo, počasnejša nastavitev pa je predvsem primerna za občutljivejše predele telesa, kot je na primer bikini predel.

Depilatorji

Depilacija namreč pomeni odstranjevanje dlačic samo iz površine kože, medtem ko se pri epilaciji odstrani celotna dlačica skupaj s korenino. Zato je pri slednji rast dlak počasnejša, koža pa ostane gladka dlje časa. Pod depilacijo tako uvrščamo britje z različnimi pripomočki ter depilacijske kreme.

Laserski odstranjevalci dlačic

Laserski odstranjevalci dlačic sodijo pod epilatorje, saj z IPL svetlobo vplivajo na korenino dlačice. Ko IPL svetloba prispe do korenine, vročina deluje na dlačico in jo uniči. Uporaba laserskega odstranjevalca dlačic je: 

 • Primerna za vse tipe in večino barv kože. Pri temnopoltih osebah lahko povzroči depigmentacijo, zato pri njih odsvetujemo uporabo. 
 • Uporabljate jo lahko tako na trpežni, kakor tudi na občutljivi koži, saj je njegova uporaba povsem varna.
 • Primerna za odstranjevanje dlak iz različnih predelov telesa. Pri posameznih modelih pa preverite, če so primerni za uporabo tudi na obrazu in bikini predelu.
 • Neverjetno hitra in neboleča. Za obe nogi boste potrebovali manj kot 10 minut.

Urejevalnik bikini predela

Nekateri epilatorji imajo priložen tudi poseben urejevalnik bikini predela, ki omogoča popolnoma neboleče in zelo natančno britje. Zelo ostra rezila poskrbijo za neverjetno gladko, hitro in učinkovito odstranjevanje dlačic. Ožja glava z rezili pa omogoča popoln nadzor pri britju, doseg tudi težje dostopnih predelov telesa ter oblikovanje po vaših željah.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije