• Natisni

IZRAVNALNA MASA ZA STENO MAPEI PLANITOP 560 20KG BEL

Šifra izdelka: 2509122

Cena:
17,99 € /KOS
 
Cena za KG 0,8995 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Zelo fina malta za zaključno obdelavo klasičnih ali industrijsko (gotovo) pripravljenih malt za notranje in zunanje ?dozorele? in ?sveže? (vgradnja sveže na sveže) omete pred nanosom zaščitno-dekorativnih barv ali tankoslojnih obarvanih ometov na mineralni ali sintetični osnovi.

  • Fina obdelava stikov med stropnimi elementi.
  • Zaključno fino glajenje pregrobih stenskih malt.

Tipični primeri uporabe - Glajenje ?svežih? (v 24 urah po vgradnji) tradicionalnih apneno cementnih ali industrijsko pripravljenih malt za omete notranjih in zunanjih, stenskih in stropnih površin pred barvanjem ali nanosom dekorativnih obarvanih ometov. - Fino glajenje ?dozorelih? tradicionalnih apneno cementnih ali industrijsko pripravljenih malt za omete notranjih in zunanjih, stenskih in stropnih površin. - Glajenje ometov v prostorih, kjer je predvideno zaključno oblaganje s tapetami ali lahkimi tekstilnimi stenskimi oblogami. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 5 °C do 35 °C. MEŠALNO RAZMERJE: 39-43 delov vode na 100 delov (utežnih) Planitop-a 560. BARVA MEŠANICE: bela. KONSISTENCA MEŠANICE: tiksotropna. ČAS UPORABE MEŠANICE: približno 2 uri. NANAŠANJE: kovinska gladilka. NAJVEČJA DEBELINA ENKRATNEGA NANOSA: 2 mm. ČAS MED NANOSI: 30 minut. SKLADIŠČENJE: 12 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru. PORABA: 1,1 kg/m? za vsak mm debeline nanosa. PAKIRANJE: 20 kg vreče.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LISTS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj