• Natisni

LEŽIŠČE DORMEO AIR LUX PLUS 90X190 CM

Šifra izdelka: 2570245

Cena:
749,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ležišče dormeo Air Lux Plus 90x190 cm.

  • Izjemna nadstandardna zračnost.
  • Žepaste vzmeti.
  • Optimalna višina 27 cm.

Glavne prednosti ležišče Air Lux Plus - Izjemna nadstandardna zračnost 8x bolj zračno od ležišča iz bloka spominske pene. - 2 plasti vzmeti Octaspring in 4 cm spominske pene. - Žepaste vzmeti (10 cm) omogočajo dodatno stabilnost in trajnost. - Termoregulacijski postopek Adaptive zagotavlja dodatno termoregulacijo spalnega okolja. - Obračljivo in dvojno jedro in 5 con udobja za odlično ergonomsko podporo. - Postopek CleanEffect omogoča antibakterijsko zaščito. - Optimalna višina: 27 cm. - 100 dnevno testno obdobje in 15- letno podaljšano jamstvo. 8x bolj zračno in zaščiteno pred bakterijami Ker se med spanjem potimo, je nenehno prezračevanje ležišča izjemnega pomena. Da bi zagotovili suhost vašega telesa in svežino vaše posteljnine, ima Dormeo Air Lux Plus napredne lastnosti: unikaten prezračevalni sistem vzmeti poskrbi za nenehen dotok zraka - oblika penastih vzmeti Octaspring v vzorcu čebeljega satovja dopušča zraku, da se prosto pretaka, kar odstranjuje odvečno toploto in vlago ter ohranja vašo posteljo hladno, suho in udobno. Tkanina AirX System na prevleki poskrbi za dobro prezračeno, suho in higiensko spalno površino Postopek Adaptive na prevleki skrbi za naravno termoregulacijo vaše postelje, impregnacija CleanEffect pa vas ščiti pred pršicami in bakterijami. Predstavljajte si udobje, ki ga ponuja 5 prilagodljivih con v kar 8 plasteh Več plasti, več udobja, kajne? Pri ležišču Dormeo Air Lux Plus smo pokazali prav vse, kar znamo. 8 plasti različnih materialov v 5 conah ustvari izjemno jedro, ki je izdelano posebej za obnovo in okrevanje utrujenih mišic, saj se prilagaja vaši obliki telesa, skrbi za pravilno držo hrbtenice in podpira ledveni del. Popolna kombinacija pene Ecocell, spominske pene, penastih vzmeti in žepastih vzmeti je ergonomično oblikovana, da se prilagodi vašemu telesu na vseh točkah. Vse, kar morate storiti vi, je, da se uležete in občutite, kako prijetno površje objame vaše telo.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA LEŽIŠČE
PRALNA PREVLEKA DA
GARANCIJA DA
ŠIRINA 90 CM
DOLŽINA 190 CM
ANTIBAKTERIJSKA ZAŠČITA DA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj