• Natisni

SUPERPLASTIFIKATOR KEMA KEMAMENT L 10 5 KG

Šifra izdelka: 694811

Cena:
9,69 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Univerzalni brezkloridni melaminski superplastifikator za pripravo betonov, malt in prednapetih betonov

  • Brez kloridov, neškodljiv za armaturo.
  • Krajši ciklus strjevanja - manj opažev.
  • Izboljšanje oprijemljivosti novega na stari beton.

Kot močan superplastifikator se adsorbira na delce cementa, ki se omočijo s tankim gladkim filmom. Pri tem se zmanjša notranje trenje in poveča obdelavnost cementne malte in s tem tudi svežega betona. Betonu da tiksotropne lastnosti, kar pomeni, da kljub izredno plastični konsistenci ne segregira. Delci mineralnega agregata se ne ločujejo od cementne paste.Brezkloridni kemijski dodatek na osnovi sulfoniranih polikondenzacijskih produktov melamina. Uporablja se pri črpanih betonih, betonskih prefabriciranih elementih, prednapetih betonih, temeljih itd. LASTNOSTI: -Brez kloridov, neškodljiv za armaturo -Omogočena izdelava tekočega (črpnega) betona -Močno povečana plastičnost betonov brez povečanja segregacije -Hitrejše vgrajevanje, zaprta vidna površina -Dobra obdelavnost lahkih betonov ne da bi izplavali lahki delci -Zvišanje tlačne in upogibne trdnosti, posebno zgodnje trdnosti po prvem oz. tretjem dnevu -Krajši ciklus strjevanja - manj opažev -Zmanjševanje stroškov energije pri gretju betonov -Zvišanje neprepustnosti za vodo, odpornosti na kemikalije in obrus -Izboljšanje oprijemljivosti novega na stari beton, zmanjašnje odskoka delcev pri torket betonu PORABA: 1-2 % na težo cementa za pripravo betonov. 2,5-5 % na težo veziva za pripravo malt.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj