• Natisni
-10%

ZAŠČITA PRED INSEKTI ODGANJALEC KOMARJEV PRENOSNI, DO 2M2

Šifra izdelka: 2556115

Cena: 15,69 €

Akcijska cena: 14,12 € /KOS

 

Popust: 1,57 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Elektronski odganjalec komarjev, ne vsebuje kemičnih substanc, uporaba na dva načina: kot zapestnica ali kot zaponka.

  • Varen za uporabo pri ljudeh in domačih živalih.

Ob aktivnostih na prostem in v naravi vas bo prenosni Elektronski odganjalec komarjev zaščitil pred piki nadležnih komarjev. Sonuerit tehnologija temelji na uporabi različnih predhodno raziskanih frekvenc in na naraven način prepreči pike komarjev. Naprava odganja navadni komar (Culex pipiens), tigrasti komar (Aedes albopictus), komar mrzličar (Anopheles gambiae) in egiptovski tigrasti komar (Aedes aegypti), ki prenaša virus rumene mrzlice in virus zika. - Preizkušeno v neodvisnem laboratoriju - Ne vsebuje kemičnih substanc, refili niso potrebni, je praktičen, varen in ne oddaja vonja - Varen za uporabo pri ljudeh in domačih živalih - Uporaba na dva načina: kot zapestnica ali na zaponko - Trajanje baterije: 8 mesecev/4 ure dnevno Navodila za uporabo: Da bo naprava delovala premaknite drsnik, da zagledate napis ON. Zaslišali boste šibek zvok, kar pomeni, da odganjalec deluje. Napravo ugasnete tako, da drsnik premaknete v nasprotno smer, da zagledate napis OFF. Odganjalec komarjev lahko uporabljate na dva načina ? ali ga nosite na zapestju ali gležnju s priloženo zapestnico, lahko ga odpnete iz zapestnice in ga zataknete za srajčni ali hlačni žep, nahrbtnik, otroški voziček ipd. Lahko ga tudi enostavno položite na mizo ali kakšno drugo površino. Odganjalec komarjev traja večno, baterija deluje 8 mesecev ob povprečni rabi 4 ure na dan. Če ne slišite zvoka, ko je naprava nastavljena na delujoče stanje ON, je čas, da zamenjate baterijo. Izrabljene baterije odvrzite v namenske zbiralnike.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj