• Natisni

ARMATURA ZA UMIVALNIK GROHE EUROSTYLE NEW, POVIŠANA L ZGORNJI DEL SIFONA

Šifra izdelka: 2641408

Cena:
175,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Eurostyle za umivalnik 1/2''.L-velikost, stoječa armatura, kovinska ročka, GROHE SilkMove 28 mm keramična kartuša, nastavljiv pretok, vgrajen limitator temperature, GROHE StarLight svetleče kromirano, GROHE EcoJoy perlator 5.7 l/min, GROHE QuickFix sistem za hitro montažo, odtočna garnitura 1 1/4'' infleksibilne cevi.

  • Kovinska ročka,vgrajen limitator temperature.
  • GROHE SilkMove 28 mm keramična kartuša.
  • Nastavljiv pretok perlator 5.7 l/min.

Tehnologija GROHE EcoJoy nam pomaga držati skupno obljubo, da bomo varčevali z vodo ? a tudi da bomo še naprej uživali v doživljanju vode. Ta tehnologija je standardno vgrajena že v večini naših sistemov in prh. Zmanjšuje porabo vode in povečuje udobje. V primerjavi s standardnimi armaturami vgrajena tehnologija GROHE EcoJoy avtomatično zmanjšuje porabo vode do 50% pri vsaki uporabi katerega koli modela v katerem koli cenovnem razredu, in hkrati zagotavlja enako popoln vodni tok. Tehnologija GROHE StarLight z osupljivo kromirano površino je razred zase. S stalnimi izboljšavami v zadnjih sedmih desetletjih smo naš edinstven proces kromiranja izboljšali do brezhibnega sijaja in je priznan kot eden najboljših na svetu. Apretura, s katero so kromirani vsi izdelki GROHE, je debela samo delček mikrona. Toda tisto, kar je pod njo, je zares pomembno. V GROHE galvaniziramo spodnje plasti iz bakra in niklja, da zagotovimo popolnoma neporozno, brezhibno površino, ki jo potem kromiramo s približno 500-krat tanjšo plastjo od človeškega lasu! Naš bogati kromirani sloj se blešči kot ogledalo.Površine GROHE StarLight se umazanija ne prime, odporna je na praske, ne potemni in je videti kot nova še po več letih uporabe. Tehnologija GROHE SilkMove. Armature GROHE so edine, ki s tehnologijo GROHE SilkMove nudijo edinstveno izkušnjo. Razveseljujoče voljno ravnanje z enoročnimi armaturami priča o kakovosti in superiornosti naše blagovne znamke. GROHE spada med vodilne proizvajalce armatur in redke med njimi, ki izdelujejo svoje lastne kartuše. Naše kartuše so izdelane po visokotehnološkem postopku, z diski iz vesoljsko preizkušene keramične zlitine. Kot ogledalo spolirana površina diskov je prevlečena s specialnim teflonskim mazivom za delovanje brez vsakršnega trenja. In ker so naše armature izdelane za dolgoletno delovanje, smo za vseživljenjsko brezhibno delovanje vgradili v kartušo mikrokomore s tem mazivom. Rezultat te vrhunske tehnologije je tudi izredno širok operativni kot naših armatur, ki omogoča, da si natančno prilagodite mesto padca in temperaturo vode. Tako kot vse naše tehnologije je tudi GROHE SilkMove še en primer popolne skladnosti dizajna in tehnologije, ki s svojim harmoničnim delovanjem povečuje ugodje v doživljanju vode. Tehnologija GROHE QuickFix Vam omogoča enostavno in hitro montažo armature.

Tehnične specifikacije

PROSTOR KOPALNICA
TIP ENOROČNA
NAMEN UPORABE UMIVALNIK - POVIŠANA
DRUŽINA EUROSTYLE NEW
KOMBINACIJA OSNOVNA
PRETOČNI GRELNIK NE
FUNKCIJE OSNOVNA
NAČIN MONTAŽE STOJEČA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj