Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Mini zamrzovalniki

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Mini zamrzovalniki so za razliko od velikih zamrzovalnih skrinj majhni in vsestransko uporabni. Zaradi svoje praktične velikosti so mini zamrzovalniki pogost spremljevalec tako na kampiranju kot na zabavi. Predvsem pa so nad njimi navdušeni vsi, ki se soočajo s problematiko manjših prost... Več

Mini zamrzovalniki

Mini zamrzovalniki so za razliko od velikih zamrzovalnih skrinj majhni in vsestransko uporabni. Zaradi svoje praktične velikosti so mini zamrzovalniki pogost spremljevalec tako na kampiranju kot na zabavi. Predvsem pa so nad njimi navdušeni vsi, ki se soočajo s problematiko manjših prostorov.

Prepričani smo, da vas bodo mini zamrzovalniki presenetili s svojimi lastnostmi in prednostmi:

  • primerni so za manjša stanovanja, kot so na primer študentski domovi, vikendi in garsonjere,
  • odlična izbira za gospodinjstva z eno do dvema osebama,
  • za lažje in preglednejše shranjevanje živil in pijač, so razdeljeni z dvema ali večimi predali,
  • za svoje delovanje potrebujejo le dostop do elektrike,
  • ker so prostostoječi, jih lahko postavite kamorkoli,
  • cenovno dostopni za vsak žep.

Lastnosti mini zamrzovalnikov

Mini zamrzovalniki vas s svojimi lastnostmi ne bodo razočarali, saj so konkurenčni preostalim zamrzovalnikom. Pri njihovih funkcijah so v ospredju lastnosti, ki naredijo njihovo uporabo maksimalno funkcionalno in prilagodljivo najrazličnejšim razmeram in okoljem.

Prostornina zamrzovalnega dela

Notranji volumen manjših zamrzovalnikov obsega zelo velik razpon:

  • najmanjši mini zamrzovalniki imajo notranji volumen, ki vsebuje približno 30 litrov,
  • večji zamrzovalniki, ki še vedno sodijo v kategorijo mini zamrzovalnikov, pa vsebujejo tudi več kot 100 litrov prostornine.

Ponavadi pri izbiri volumna zamrzovalnika upoštevamo število članov v gospodinjstvu. Tako ena oseba potrebuje od 20 do 30 litrov prostornine zamrzovalne omare. Ker pa se mini zamrzovalniki uporabljajo v najrazličnejše namene, morate pri izbiri velikosti najprej vedeti za kakšen namen in kje ga želite uporabljati.

Ohranjanje konstantne temperature

Ker so zamrzovalniki konstanto v pogonu, morajo imeti varnostne ukrepe v primeru izpada elektrike. Zaradi izjemnih izolacijskih lastnosti lahko zamrzovalniki ohranjajo konstanto temperaturo določeno število ur, tudi brez dovoda elektrike. Mini zamrzovalniki imajo podobne izolacijske sposobnosti kot njihove večje različice, saj lahko ohranijo živila zamrznjena tudi več kot 13 ur.

Poljubna smer odpiranja vrat

Mini zamrzovalnim skrinjam so povečali vsestransko uporabnost z možnostjo odpiranja vrat v levo ali desno stran. Tako lahko sami prilagodite na katero stran želite odpirati vrata svojega zamrzovalnika, kar je še posebej priročno, če boste mini zamrzovalnik uporabljali na različnih lokacijah.

Odstranljivi predali mini zamrzovalnikov

Nekatere mini zamrzovalne omare imajo v notranjosti odstranljive predale in police, ki jih lahko poljubno prestavljate ali odstranite v primeru zamrzovanja večjih živil. S tem boste prilagodili in organizirali notranjost zamrzovalnika po lastnih potrebah.

NoFrost tehnologija

Z NoFrost tehnologijo lahko pozabite na zamudno čiščenje in taljenje ledu, ki se je nabral po stenah zamrzovalnika. NoFrost tehnologija odstranjuje vlago iz zraka, ki vdre v notranjost ob odpiranju vrat zamrzovalnika. Hkrati pa omogoča kroženje le suhega in ledeno mrzlega zraka po notranjosti.

Glasnost mini zamrzovalnikov

Večina mini zamrzovalnikov ne dosega glasnosti višje od 44 dB, kar jih uvršča med najbolj tihe aparate v beli tehniki. Zaradi tihega delovanja vas njihova prisotnost v bivalnem prostoru ne bo motila.

Energijski razredi

Mini zamrzovalne skrinje imajo izredno nizko energijsko porabo. Večina jih sodi v energijski razred A. Izbirate lahko med tremi energijskimi podrazredi: A+, A++, A+++. Od navedenih je A+++ razred z najnižjo energijsko porabo.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja