Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Fit zapestnice

21 izdelkov

FIT ZAPESTNICA FOREVER FITBAND SB-50 ČRNA
Odprema v 24 urah
FIT ZAPESTNICA MOYE FIT PRO M4
Odprema v 24 urah
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE SPORT BLACK/SLATE
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE SPORT COOL MINT/SILVER
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE SPORT IVORY/PEACH GOLD
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE TREND BLACK
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE TREND FRENCH GREY
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE TREND MIST GREY
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOMOVE TREND WHITE CREAM
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOSMART 5 S/M - MINT
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOSMART 5 L BLACK
FIT ZAPESTNICA GARMIN VIVOSMART 5 S/M WHITE
FIT ZAPESTNICA MAXCOM FW20 ČRNA
FIT ZAPESTNICA AMAZFIT BAND 7 BEŽ
PAMETNA FIT ZAPESTNICA FOREVER FITBAND SB-50 SVETLO TOZA
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Merkur ponuja vrhunske fit zapestnice, ki vam omogočajo sledenje vaši telesni aktivnosti, zdravju in dobremu počutju. Naša ponudba fit zapestnic vključuje različne modele z naprednimi funkcijami, ki vam pomagajo doseči svoje fitnes cilje. Več

Fit zapestnice

Merkur ponuja vrhunske fit zapestnice, ki vam omogočajo sledenje vaši telesni aktivnosti, zdravju in dobremu počutju. Naša ponudba fit zapestnic vključuje različne modele z naprednimi funkcijami, ki vam pomagajo doseči svoje fitnes cilje.

Kaj vam omogoča fit zapetnica?

Z našimi fit zapestnicami boste lahko natančno spremljali svoje korake, prehojeno razdaljo, porabljene kalorije ter srčni utrip. Poleg tega vam pametne zapestnice omogočajo spremljanje kakovosti spanja, kar vam pomaga izboljšati vaše spalne navade in zagotavlja optimalen počitek.

Fit zapestnice so opremljene z naprednimi senzorji in tehnologijo sledenja gibanja, ki vam omogočajo natančne in zanesljive rezultate. S preprostim povezovanjem z vašim pametnim telefonom preko Bluetooth povezave, lahko sinhronizirate podatke in spremljate svoj napredek v realnem času.

V veeliki večini imajo fit zapestnica ima tudi dodatne funkcije, ki so vezane na vaš telefon in vam omogočajo obvestila o klicih, sporočilih in aplikacijah, kar vam omogoča, da ostanete povezani z digitalnim svetom tudi med vadbo. Poleg tega je fit zapestnica odporna na vodo, kar vam omogoča brezskrbno uporabo tudi med plavanjem ali drugimi vodnimi aktivnostmi.

Zanesljivost, kakovost in funkcionalnost so ključne lastnosti fit zapestnic

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, vam bod fit zapestnica pomagala doseči vaše fitnes cilje in vam nudile natančne in uporabne podatke o vaši aktivnosti.

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost in dosezite svoje fitnes cilje s pravo fit zapestnico za vas. Izberite svoj model danes in se podajte na pot k bolj zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu!

Izbirate lahko med fit zapestnicami blagovnih znamk Amazfit, Huawei, Xiaomi, Forever, Trevi in Xplore.
Na voljo so vam tako zapestnice zanjo kot zanj.

V kolikor vam fit zapestnica ne zadostuje vašim potrebam potem si izberite pametno uro, ki navadno vsebuje nekaj več funkcij, prav tako imate tudi nekaj več izbite različnih modelov in blagovnih znamk.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije