Oprema in pribor za bazen

Filtrske črpalke
Filtrske črpalke
Filtri in filtrirni pesek
Filtri in filtrirni pesek
Sesalci
Sesalci
Čistilni pribor
Čistilni pribor
Cevi, objemke, ventili
Cevi, objemke, ventili
Pribor za popravilo bazena
Pribor za popravilo bazena
Podloge za bazen
Podloge za bazen
Pokrivala za bazen
Pokrivala za bazen
Solarna pokrivala za bazen
Solarna pokrivala za bazen
Grelci vode
Grelci vode
Termometri
Termometri
Solarne prhe
Solarne prhe
Lestve
Lestve
Dodatna bazenska oprema
Dodatna bazenska oprema
Oprema za masažni bazen
Oprema za masažni bazen

Oprema in pribor za bazen

Za brezhiben bazen so primerni dodatki za bazen nenadomestljivi. Dodatki za bazen pokrivajo širok nabor izdelkov, s katerimi boste zagotovili dolgo in kvalitetno delovanje vašega bazena.

Pribor za čiščenje bazenske vode

Filter za bazen

Vsak bazen mora imeti filtrirni sistem, ki ohranja vodo čisto in primerno za kopanje. Na voljo so različne vrste filtrov za bazen:

●       Filter za bazen s kartušo je osnoven filtrirni sistem, ki je enostaven za uporabo. Kartušo je potrebno redno, ročno čistiti, saj ji s tem podaljšamo življenjsko dobo.

●       Peščeni filter poskrbi za intenzivno čiščenje bazenske vode. Ob rednem pranju peska je življenjska doba le – tega od 2 do 5 sezon.

 

Sesalci za bazen

Avtomatski sesalci za bazen bodo čistili dno vašega bazena, medtem ko vi spite. Sesalec bo odstranil morebitne alge in umazanijo, ki se je nabrala na dnu vašega bazena, s tem pa se bo ohranjala čistoča vode. Obstajajo pa tudi ročni sesalci za bazen z dolgimi ročaji, ki omogočajo, da dosežete tudi težko dostopne predele bazena.

Čistilni pribor

Čistilni pribor za bazene lahko kupite posamezno ali v kompletih, ki vključujejo:

  • Lovilne mrežice za odstranjevanje odpadlega listja, insektov in umazanije, ki plava na vodni površini.
  • Različne čistilne gobice in krtače, s katerimi se odstranjuje umazanijo, ki se nabere po robovih bazena.

Oprema za zaščito bazena

Med opremo za zaščito bazena boste našli podloge za bazene, ki jih ščitijo pred ostrimi kamni in predmeti, ki bi lahko poškodovali bazensko dno. V času, ko bazena ne uporabljate, pa bo preprečevalo vnos umazanije zaščitno pokrivalo.

Pokrivalo za bazen

Pokrivalo je posebej primerno za bazene, v katerih ostane voda tudi čez zimo. V Merkurju pa priporočamo njegovo uporabo vsem, saj preprečuje, da bi se v vodi nabiralo listje in ostala nesnaga iz okolja. V ponudbi so:

  • Navadna pokrivala za bazen, ki so cenovno ugodna in enostavna za montažo.
  • Solarna pokrivala za bazen, katerih glavna naloga je ohranjanje temperature vode.

Dodatki za bazen

Dodatki za bazen bodo naredili njegovo uporabo prijetnejšo, olajšali pa vam bodo tudi vzdrževanje. Med njimi boste našli najrazličnejše solarne prhe, pribor za popravilo bazena, rezerve in dodatne dele za bazen, opremo za masažne bazene in številne druge pripomočke, ki so predstavljeni v nadaljevanju.

Lestve za bazen

Nekaterim bazenom ob nakupu ni priložena lestev, ki omogoča enostaven vstop in izstop iz bazena. Za vas imamo rešitev, saj boste v pestri ponudbi lestev zagotovo našli tako, ki bo ustrezala vam in vašemu bazenu.

Termometri

Termometri so osnovni dodatki za bazen, brez katerega ne boste dolgo zdržali, saj si zagotovo nihče ne želi skočiti v premrzlo voda. Obstaja več različnih možnosti namestitve termometra:

  • Nekateri se lahko obesijo na rob bazena.
  • Nekateri pa prosto plavajo v vodi.

Grelci vode

Vodo v bazenu lahko ogrevate na več načinov.

  • Lahko se odločite za naraven način, s pomočjo sonca, vendar je ta postopek precej zamuden, predvsem pa je odvisen od zunanjih temperatur in vremena.

Enostavna in cenovno ugodna rešitev je uporaba grelca vode. Na njem preprosto določite želeno temperaturo vode, ki jo bo grelec ves čas vzdrževal, vi pa lahko med tem brezskrbno uživate.

Are Your Sure?

Exit