Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Grelci vode

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Grelci vode so namenjeni zagotavljanju udobne temperature vode za plavanje in kopanje, tako da omogočajo podaljšanje sezone uporabe bazena ali celo plavanje v bazenu skozi vse leto. Več

Grelci vode

Grelci vode so namenjeni zagotavljanju udobne temperature vode za plavanje in kopanje, tako da omogočajo podaljšanje sezone uporabe bazena ali celo plavanje v bazenu skozi vse leto.

V tej kategoriji boste našli različne vrste grelcev vode, ki so prilagojeni različnim vrstam bazenov in potrebam uporabnikov. Med najpogostejšimi grelci vode so:

Električni grelci

To so grelci, ki delujejo na električno energijo in so običajno nameščeni v filtracijski sistem bazena. Delujejo s pomočjo grelnih elementov, ki segrevajo vodo, ko ta teče skozi grelec. Električni grelci so preprosti za namestitev in uporabo, vendar lahko povzročijo višje stroške ogrevanja vode.

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke za ogrevanje vode izkoriščajo energijo iz okolja (zrak, voda ali zemlja) za ogrevanje bazenske vode. Delujejo na podoben način kot ogrevalni sistem v toplotni črpalki za ogrevanje doma. Toplotne črpalke so energetsko učinkovite in dolgoročno zmanjšujejo stroške ogrevanja vode.

Pri izbiri grelca vode za svoj bazen je pomembno upoštevati velikost bazena, vrsto energije, ki jo želite uporabiti, in svoje specifične potrebe glede ogrevanja vode. Pred nakupom priporočamo, da preučite tehnične specifikacije, funkcije in kompatibilnost grelcev vode ter se posvetujete s strokovnjakom.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja