Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
10 % za nakup nad 40 € <br>od 21. do 25. 6. 2024
Karavaning:
vodič za začetnike
Počitnice v svobodnem & nomadskem slogu
Karavaning:<br> vodič za začetnike

Mize

Prikazanih 1-24 od 26 izdelkov

MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER TITANIUM AXIA 4
Odprema v 24 urah
BRUNNER GAPLESS LEVEL 6 MIZA, SREBRNA
Odprema v 24 urah
BRUNNER TITANIUM AXIA 2 MIZA
Odprema v 24 urah
BRUNNER GAPLESS LEEVL 4 MIZA, SREBRNA
Odprema v 24 urah
MIZA ZA KAMPIRANJE EH MIZA ZA KAMPIRANJE 120X60X70 CM
Odprema v 24 urah
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER ELUTOP COMPACK 120
Odprema v 24 urah
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER ELÚ
BRUNNER TORUN 4, MIZA ZA KAMPIRANJE
Odprema v 24 urah
MIZA ZA KAMPIRANJE BIVA ZERO 47X47X55 CM
MIZA ZA KAMPIRANJE CATTARA BALATON 80 X 60 X 66 CM ZLOŽLJIVA
MIZA ZA KAMPIRANJE CATTARA DOUBLE 120 X 60 X 66 CM ZLOŽLJIVA
MIZA ZA KAMPIRANJE CATTARA ROLL 123 X 55 CM ZLOŽLJIVA
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER TWISTY BAMBOO SQUARE
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER TWISTY BAMBOO OVAL
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER KADRE
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER ELUTOP COMPACK 80
Odprema v 24 urah
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER QUADRA TROPIC 4
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER TORUN 2
MIZA ZA KAMPIRANJE BRUNNER DINEMIC 4

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Obožujete svoj vrt? Radi poleg dela na vrtu preživljate čas tudi v okolici in uživate? Če v pomladnih in poletnih dnevih večkrat prirejate piknike in žar zabave, si uredite primeren kotiček, ki bo hkrati udoben in funkcionalen. Posedanje na terasi ali vrtu vam omogoča počitek, sproščeno ... Več

Mize

Obožujete svoj vrt? Radi poleg dela na vrtu preživljate čas tudi v okolici in uživate? Če v pomladnih in poletnih dnevih večkrat prirejate piknike in žar zabave, si uredite primeren kotiček, ki bo hkrati udoben in funkcionalen. Posedanje na terasi ali vrtu vam omogoča počitek, sproščeno druženje in preživljanje časa z družino in prijatelji. S primernim vrtnim pohištvom boste lažje organizirali piknike, praznovanja in druženje ob drugih priložnosti.

Poleg stolov je pomembna izbira mize, ki jo izberite glede na svoje potrebe in želje – če na njej kuhate ali pripravljate hrano, odlagate jedi z žara ali ob njej obeduje večje število ljudi, izberite mizo večje velikosti in oblike. Za krajša druženja in če imate manjši vrt, lahko izberete zložljivo mizo, ki ne bo zavzela veliko prostora. Izbiro vrtne mize prilagodite uporabnosti in skladnosti z drugimi elementi na vrtu.

Vrtne mize v Merkurjevi ponudbi so primerne tako za domačo kot tudi profesionalno rabo – v javnih ustanovah, domovih, gostinskih lokalih in drugje. Mize so zaradi materialov enostavne za vzdrževanje in shranjevanje – v zimskem času jih lahko zložite v garažo ali uporabite v zimskem vrtu ter tudi v hladnih dnevih preživljate lep in sproščujoč čas. Vrtno pohištvo lahko prijetno popestri vaše domovanje, izberite pa med različnimi materiali in oblikami – okroglimi, pravokotnimi, ovalnimi in kvadratnimi.

Glede na velikost prostora, ki ga boste namenili vrtnemu druženju, prilagodite izbiro mize. Vaša miza se lahko popolnoma sklada s stoli in drugo opremo, lahko pa predstavlja posebno osrčje vašega vrta in izstopa. Mize lahko postavite tudi na balkon ali teraso, posebej pa so prilagojene za zunanje razmere in vplive in odporne nanje.

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov