Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
OPREMA ZA VOZILA

Oprema za avto

Prikazanih 1-24 od 827 izdelkov

MQ POKRIVALO PROTI TOČI ZA VOZILA L 480X178X116CM
Odprema v 24 urah
AVTOMOBILSKA PRIKOLICA TPV EU2
AVTOMOBILSKA PRIKOLICA TPV EU2 Z OGRODJEM IN CERADO 800 MM
ZUNANJA AVTOKOZMETIKA ČISTILO ZA VET. STEKLO 5L ATROSUN LIMONA
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO PROTI TOČI ZA VOZILA XL 535X178X116CM
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO PROTI TOČI ZA SUV VOZILA VELIKOST L
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO PROTI TOČI ZA VOZILA M 430X165X116CM
Odprema v 24 urah
AVTOMOBILSKA PRIKOLICA TPV EU2 POVIŠANE STRANICE IN NIZKA CERADA
AVTOMOBILSKA PRIKOLICA TPV EU2 BASIC
JUVI SPREJ ZA ČIŠČENJE KLIMA NAPRAV 500ML
Odprema v 24 urah
AVTOMOBILSKA PRIKOLICA TPV EU2-K-LIGHT KIPER
ADBLUE 4YOU GREENCHEM 10L PLASTENKA
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO PROTI TOČI ZA VOZILA SUV VELIKOST M
-10%
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO ZA AVTO 535X178X116CM
Odprema v 24 urah
KOMPLET ZA PRVO POMOČ ZA AVTOMOBILISTE
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO ZA MOTOR 246X105X127CM
Odprema v 24 urah
MQ POKRIVALO PROTI TOČI ZA VOZILA XXL 570X196X116CM
Odprema v 24 urah
JUVI ČISTILO ZAVOR 750ML
Odprema v 24 urah
AKUMULATOR EXIDE CLASSIC EC550 AH55 D+ 460A 242X175X190
Odprema v 24 urah
SONAX AVTOŠAMPON 2L
Odprema v 24 urah
PRIBOR ZA PRIKOLICO TPV PODPORNO KOLO Z NOSILCEM
Odprema v 24 urah
EINHELL POLNILNIK AKUMULATORJEV CC-BC 15, 6 V / 12 V / 24 V, 10 - 300 AH
Odprema v 24 urah
AKUMULATOR EXIDE EXCELL EB950 AH95 D+ 800A 353X175X190
Odprema v 24 urah
LIQUI MOLY SUPER DIESEL ADITIV 250ML
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Veliko časa preživite na cesti?Če se na delo vozite z avtomobilom in ob prostih vikendih pobegnete na izlete, poskrbite za redno vzdrževanje in pravilno delovanje svojega avtomobila. Poleg brezhibnega tehničnega delovanja, pri katerem vam pomaga mehanik, pa lahko sami poskrbite za osnovno nego ... Več

Oprema za avto

Veliko časa preživite na cesti?Če se na delo vozite z avtomobilom in ob prostih vikendih pobegnete na izlete, poskrbite za redno vzdrževanje in pravilno delovanje svojega avtomobila. Poleg brezhibnega tehničnega delovanja, pri katerem vam pomaga mehanik, pa lahko sami poskrbite za osnovno nego avtomobila.


V Merkurjevih centrih je na voljo široka ponudba izdelkov za avto, saj želimo, da je vaša vožnja udobna in varna. Kot prvo poskrbite za primerno obutev vašega jeklenega konjička in mi priskrbite prave gume za vse vozne razmere. Izbirate lahko med celoletnimi gumami, letnimi gumami in zimskimi gumami. Pri prevažanju težkega materiala potrebujemo veliko prostora, zato vam bo bolje kot prtljažnik služila avtomobilska prikolica. Na voljo so prikolice različnih dimenzij, ki jim zaradi varnosti priložite odsevnik za dobro vidnost na cesti. Nekateri modeli prikolic imajo priložene cerade za pokrivanje, ki so lahko nizke ali visoke, odvisno od tovora.

V kategoriji operma za vozila boste našli vse potrebno za varno vožnjo. V avtomobilu poskrbite za komplet prve pomoči, ki je po zakonu obvezni del avtomobilske opreme. V prtljažniku imejte vedno spravljeno rezervno pnevmatiko> v primeru počene gume, in orodje, s katerim jo boste enostavno in hitro zamenjali. Če se vam pokvari avto, boste morali ob cesti postaviti varnostni trikotnik, ki bo druge voznike opozarjal na nezgodo. Pokrivala za avto ščitijo vozila pred vročino, smolo, nečistočo, prahom in zmrzaljo. Poleti se avto na soncu zelo segreje, pozimi pa vzame precej časa, da se steklo odmrzne, zato vam bo koristil aluminijasti senčnik proti ledu ali soncu. Gumirana zaščita za preproge in prtljažniki je tudi ena od stvari, ki imamo občasno vsi v avtomobili, saj iz njih hitreje odstranili umazanijo, pomagate pa si lahko tudi s priročnim sesalcem za v avto>.

V času od 15. novembra do15. marca poskrbite za primerno opremo v zimskih razmerah, kamor sodijo zimske gume in snežne verige, v primeru, ko vaše vozilo ni opremljeno z zimskimi pnevmatikami.

Avtokozmetika je Merkurjeva kategorija, v kateri boste našli vse za varno vzdrževanje vašega avtomobila od tekočin do metlico za sneg. Ustrezno vzdrževanje boste dosegli z antifrizom za vetrobransko steklo, polirno kremo, gobo za pranje različnih materialov, brisalec za stekla, sprej za armaturo s prijetnim vonjem, čistilo za platišča in odstranjevalec prask. Nadomestni deli za vozila vam bodo v pomoč, ko bo potrebno zamenjati akumulator, zamenjati brisalce ali žarnice, med tem ko boste motorna olja in maziva dobili v svoji kategoriji.

Ko imate vse potrebno za vaš avto poskrbite tudi za varnost sopotnikov, kjer je še posebno potrebno upoštevati varnost otrok.

Naj bo vaša vožnja varna in udobna, vaš avto pa redno vzdrževan in dobro opremljen!

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov