Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Navigacija

Visokotlačni čistilniki in pribor

Visokotlačni čistilniki
Visokotlačni čistilniki
Pometalni stroji
Pometalni stroji
Pribor
Pribor

Visokotlačni čistilniki in pribor

Poskrbeli ste za lepo zasajen cvetlični vrt, dobro vam uspeva zelenjavni vrt, živa meja in ostala grmovja so lepo obrezana, v sadovnjaku in vinogradu se tre sočnih sadežev, ki že kličejo po okusnem vinu in dišečih domačih pitah ali marmeladah. Da boste izgledu vaše okolice dali še piko na i, očistite vaše dvorišče.

Najlažje in hitro boste delo opravili z visokotlačnimi čistilniki. Zaradi visokega pritiska kvalitetno očistijo površine, tudi trdovratnejša umazanija bo odstranjena. Ob nakupu čistilnika, bost pri večini modelov zraven prejeli številne dodatke, ki so specifični za določeno vrsto čiščenja. Z njimi na primer lahko očistite avto, pri tem pa ste lahko brze skrbi, da bi ga opraskali.

Čistilniki se med seboj razlikujejo glede na to, ali se vanje dovaja toplo ali hladno vodo. Lahko je tudi parni čistilnik. Nekaterim je možno dodati detergent, zato premislite za kakšne namene ga boste v večini primerov potrebovali. Razmislite tudi o njegovi teži, saj si nihče ne želi imeti doma pretežkega stroja, katerega bo le stežka premikal in kontroliral.

Doma še vedno pometate s pomočjo metle? Ste kdaj pomislili že na kakšno drugačno opcijo? Mi vam predstavljamo talne čistilnike, ki poenostavijo že tako enostavno a zamudno opravilo, kot je pometanje dvorišča. Mar ni udobno če se nekajkrat sprehodite po dvorišči, pred seboj rahlo potiskate sesalnik in celotno delo je opravljeno.

Sprehodite se še med priborom za čistilnike in si izberite ustrezne pripomočke, ki bodo vaš čistilnik dalj časa ohranjali. Ponujamo vam različne cevi in olja.

Niste navdušeni nad pomivanjem oken? Mi imamo zamisel za vas. Odločite se za čistilnik, ki je oblikovan posebej za to hišno opravilo. Vaša okna do sedaj še nikoli niso bila tako čista, kot po uporabi tega čistilnika.

Preverite tudi Merkurjeve nasvete za ureditev vrta in okolice, ki vam bodo pomagali do urejene zunanjosti doma. 

Are Your Sure?

Exit